1 eksperter i solenergi i Frederiksberg, Hovedstaden

Det handler om grøn energi, ren samvittighed og færre udgifter…solenergi er kommet for at blive og hører ikke uden grund under betegnelsen ’vedvarende energi’. Med et solcelleanlæg har du ubegrænset adgang til den naturlige energikilde, som solen leverer over hele kloden året rundt – og solceller fanger også sollyset, når der er overskyet! Bliv selvforsynende med elektricitet og sælg evt. det overskydende tilbage til dit lokale elnet – det kan ikke andet end betale sig, at ha solenergi i Frederiksberg, Hovedstaden. Mere
Energyxx - Gennemført kvalitet ned til den sidste skrue Vi forhandler udelukkende højkvalitetsanlæg, produceret... Læs mere
  • 44 66 06 60
  • Albertslund
Registrer din virksomhed her gratis – Læs mere

Hvad kan et solcelleanlæg?


Et solcelle anlæg består af solpaneler, der laver elektricitet af solens energi. Solcellepaneler placeres skråt mod sollyset på et hustag eller på en åben grund, så de små solceller i panelerne kan udnytte dagens sol mest muligt. Større producenter af solenergi i Frederiksberg eller store virksomheder med solcelleanlæg har en type solcellepanel, der automatisk vender sig efter lyset, så panelet altid vender direkte mod solen. Hvis du overvejer at skifte til alternativ energi i form af solcelle energi bør du tage kontakt til en professionel solcelle montør, så du er garanteret en forsvarlig installation af solcelleanlæg. Solkraft er stærk, så hvis du ikke har så meget plads på dit hustag eller så meget plads i budgettet til en større investering, så er et mini solcelleanlæg også en mulighed, du kan overveje. Måske suppleret med el fra dit lokale elnet, eller i sommerhuset, hvor der ikke er brug for så meget el.

Er solenergi til varme eller elektricitet?


Begge dele! En solfanger omdanner solenergi til varme som opvarmer vand, mens solceller omdanner til elektricitet. Solvarmeanlæg bruges mere og mere i lande med meget sol til varmtvandsbeholderen, mens dansk solvarme ofte også giver os varme i radiatorerne. Ligesom installation af solcelleanlæg i Frederiksberg kræver ekspertise, bør også solvarmepaneler håndteres af fagfolk. I mange tilfælde kan du dog selv stå for opsætning af panelerne, mens tilslutning til anlægget bør gøres af en erfaren solvarme- eller solcelle installatør. Investeringen er måske et større greb i lommen, men solvarme og solenergi er grøn energi, der betaler sig i det lange løb både for miljøet og din pengepung.

Hvornår er en solcelle installatør nødvendig?


Det er han eller hun, når du skal have installeret solceller korrekt. Man ser ofte privatfolk kravle rundt på tage og overflader for at montere de geniale paneler, men man hører ikke altid om de mange problemer en forkert montering kan skabe efterfølgende. Idéen med et solcelleanlæg i Frederiksberg, Hovedstaden er at spare penge – bruger du en masse tid og penge på at reparere eller får du ikke den mængde el ud af dit solcellepanel som forventet, fordi du undlod at bestille og betale for en professionel solcelle installatør, så er dine penge muligvis prioriteret forkert. Eftersom solceller betragtes som vedvarende energi bør du også betragte dine paneler som en investering, der betaler sig at installere korrekt fra start. Selvom du kan gøre meget selv, når det handler om installation af solcelleanlæg, så er der en stor del af monteringen, som du bør overlade til erfarne professionelle i Frederiksberg, Hovedstaden. Selve den fysiske montering på taget kan være en farlig affære, men handler mere om din egen sikkerhed end om udnyttelsen af anlægget, mens den del af installationen, der drejer sig om solcellepanelernes tilslutning og anvendelse helst skal udføres med præcision og af erfarne hænder.
Storbyområder med eksperter