1. Baby- & børneværelse
  2. Børneværelse

Ideer til et eklektisk børneværelse

Hvad er et eklektisk børneværelse og hvordan kan jeg indrette ét?

Et børneværelse, som er eklektisk indrettet, er et værelse, hvor flere forskellige stile, ideer, møbler, legetøj og ting kombineres og dermed skaber en ny enhed.

Mange ville mene, at eklektisk indretning i børneværelset kan virke overvældende og rodet, da børn på forhånd har tendens til at rode, men vælger man de helt rette elementer, og bruger dem rigtigt, så kan man opnå det flotteste, mest stilrene eklektiske børneværelse.

Kombinér forskellige farver, slags træ og mønstre

Start med farverne: Hvis børneværelset er blåt, så kombinér eventuelt den blå farve på væggen med nogle orange børnestole. Hæng billeder med rammer op i forskellige farver, men sørg for, at de på samme tid følger et slags mønster: Du kunne for eksempel hænge 12 rammer op i forskellige farver og størrelser, men i én bestemt rækkefølge, fx tre på langs og fire på tværs.

Køb en børnestål lavet af træ: Dette vil skabe en flot effekt med de orange plastiskstole. Væg en sovelampe med stærke farver. Overvej at hænge nogle plakater op på den væg, hvor du ikke har hængt billeder op endnu.

Overvej et gulvtæppe med striber eller andre interessante mønstre. Brug børnereolen og dens bøger til at skabe flere farver i rummet, uden egentligt at skulle tilføje flere farver. Overvej bogreolen i træ, men måske et andet slags træ, i modsætning til børnebordet.

At mikse eller ikke at mikse?

Eklektisk indretning i hjemmet kan virke som en nem løsning: Du mikser bare en hel masse ting og stilarter sammen, og så får du et eklektisk hjem! Men så nemt er det ikke altid.

Tricket handler netop om at finde de rette detaljer, så rummet transformeres til én unik stilart – og ikke forskellige. Eklektisk indretning er et sjovt fænømen, for ved at kombinere forskellige stilarter, opnår man én ren stilart!

Så hvis du overvejer at indrette et eklektisk børneværelse, kan du hos Houzz finde en masse inspiration fra vores ekstensive billedgalleri.


Uanset om du søger inspiration til eklektisk børneværelse -renovering, eller skal til at bygge et designer-børneværelse helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 9.766 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Jordana Nicholson og Krista + Home. Gennemse eklektisk -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et eklektisk børneværelse -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke eklektisk børneværelse -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.