Blenheim Avenue Renovation

The clients approached us with an addition that was failing structurally and a 1950’s era kitchen that was in serious need of updating. Alloy created a new addition to accommodate a larger bathroom, a laundry room and a small mudroom. The addition also includes a portico that opens to the clients wonderful gardens in the back.

The kitchen was also opened up to the dining room creating more light and natural flow throughout the house. Our client, a landscape architect, wanted a view from the kitchen that looks into the gardens at the back of the house.

The bathroom has exposed joists and clerestory windows bathing the whole room in natural light while allowing for privacy. The same tile was used throughout but in multiple scales creating interesting textures while maintaining a cohesive palette and a serene ambiance.

Andrea Hubbel Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

godiva523
godiva523 tilføjede dette til Edmond Master Bath12. maj 2020

High windows over tub. To open windows

aleciawaters
aleciawaters tilføjede dette til aleciawaters's ideas26. december 2019

Like the tub shower head. And combo

webuser_721030505
Jennifer Gildred tilføjede dette til Jennifer's ideas27. juli 2019

I love the windows! And privacy. Interesting shower design. Love the old school bath.

Badeværelser med lignende farver
Neoklassizistische Villa
Woodvale (BSNB17)
Transitional Bathroom
Greene Residence
Scottsdale Design Photos
Bellaire Beauty
Water's Edge
ASID #2 Show House East Shore
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.