Cool lejlighed på Nørrebro

Nis' interesse i kunstprint ses tydeligt i hjemmet. På væggen her hænger kunstprint fra dygtige kunstnere som Nis kender fra sine mange besøg på Finders Keepers, hvor han også selv sælger godt af sine egne print.
Foto: Sisse Langfeldt / www.imagesbylangfeldt.dk

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Praktisk guide: Sådan forbereder du dig på at arbejde hjemmefra12. marts 2020

6. Gå ‘på arbejde’ – og hold fri, når du har friEn af de klassiske fælder ved at arbejde hjemmefra er, at arbejdstid og fritid flyder sammen. Ja, det er praktisk, at du lige kan sætte en vask over midt i arbejdstiden, og at du kan tage imod levering af varer, mens du er på arbejde. Men mange af os ender hurtigt i en situation, hvor det bliver lidt for mudret, fordi for meget arbejdstid går med hjemlige sysler – og til gengæld har vi stadig computeren stående fremme længe efter fyraftenstid. Gør dig selv en tjeneste ved at opretholde så normale arbejdstider – og pauser – som muligt og som udgangspunkt holde fri til tiden. I øvrigt kan det øge arbejdsmotivationen, hvis du ikke beholder pyjamasen på hele dagen, men går i bad og klæder om til dagligdagstøj, når hjemmearbejdsdagen begynder.Se også: 12 danske hjemmekontorer… som resten af verden er vilde med!

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 20 perfekte spisepladser til danske hjem30. marts 2017

3. Miks og match stolene omkring bordet for et mere uformelt og personligt udtryk. Her har et par grønne Eames-stole på den ene side af bordet fået selskab af en ældre retro-træstol.

sanne_kragelund
Sanne Kragelund tilføjede dette til Houzz Tour: Cool detaljer og masser af personlighed på Nørrebro14. juni 2016

HOUZZ TOURFoto: Sisse LangfeldtHer bor: Nis Klamer og kæresten Josefine.Beskæftigelse: Ved siden af sit faste job som art director hos Korsager Studio driver driver Nis plakatmageriet KLAM og fotolaboratoriet SORT, ligesom han også står bag tøjmærket Nordre.Beliggenhed: På Nørrebro i København med kig til Sankt Hans Torv og søerne. Størrelse: 4-værelses lejlighed fordelt på 100 kvadratmeter.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

shawna_smith52
Shawna Smith tilføjede dette til Space13. januar 2017

Love the light, art and mis-matched chairs

Spisestuer med lignende farver
Modern Farmhouse
JJ Reigate
Lake Shore Drive Residence
Wilson Residence
Holly Circle
Dining Room
Upper Canyon Estate 2
Traditonal Residential
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.