Houzz Tour, Janni Bjerke @frkbjerke

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til De 15 mest populære danske køkkener i træ24. september 2019

11. Nyt, gammelt, rustikt og industrielt – alt i dette køkken har en historie, og selvom forskellige stilarter mødes, er looket gennemført og lækkert.Kom indenfor i resten af hjemmet her: Designerens imponerende DIY-univers i Østjylland

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Her er de 16 mest populære danske køkkener på Houzz21. juni 2018

10. I dette smukke køkken er der kræset for enhver detalje, og resultatet er et super gennemført og personligt samlingssted. En gammel købmandsdisk er blot en af de mange detaljer, der gør køkkenet her helt unikt.

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Sådan styrer du uden om de klassiske køkkenfejl17. april 2017

Et ekstra bordFlytter du ind i en bolig, hvor køkkenet er for småt til dine behov, kan du uden de store omkostninger ændre på den struktur. Du behøver ikke at hive hele køkkenet ud og sætte et nyt ind. Du kan tilsætte ekstra plads i form at et rustikt bord eller en kogeø, som passer i stilen til køkkenet. Det skal ikke være magen til for at se godt ud - faktisk kan et bord med et industrielt look være med til at give dit køkken noget kant.

stromberg_amanda
Amanda Strömberg tilføjede dette til 6 typiske fejl i køkkenindretningen – og eksperternes redning!6. marts 2017

FEJL 1: REDSKABER DE FORKERTE STEDERLøsning fra Patric Brolin, Inne:“Især ét kneb gør både køkkenet pænt at se på og praktisk optimeret på samme tid: Placér det udstyr, du bruger ofte, inden for rækkevidde. Det gælder for eksempel de ting, du bruger omkring komfuret. Med nogle flotte skærebrætter, friske urter og et par krydderolier kan du skabe et overdådigt stilleben og samtidig gøre ting, du faktisk bruger konstant, super nemme at få fat på under madlavningen. Et andet eksempel kunne være apparater som espresso- og kaffemaskiner, der kræver opfyldning med vand: Placer dem i nærheden af vasken. Så undgår du i øvrigt at spilde, når du tømmer drypbakken!”Det inspirerende køkken på billedet herover tilhører designeren Janni Bjerke @frkbjerke

Køkkener med lignende farver
Axboe
八王子の家
Farmhouse Kitchen
Modern Jungle-O
Referenzen
Kitchen #2 After
Westgarth House Renovation
Urban Green | 90 mq
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.