Interiør & Design

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Her er de 15 mest populære danske badeværelser på Houzz30. juli 2019

11. Mosaikfliserne glimter om kap, mens det store spejl får rummet til at syne endnu større end det er. Spejlet giver samtidig et kig til bagvæggen, som er holdt i hvid.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 17 inspirerende rum: Derfor er træ på badeværelset en skøn idé12. april 2019

5. Med det gyldne træ som varmt midtpunkt. A Fitness by Tine HundrupHar du brug for professionel hjælp på dit eget badeværelse?Find en ekspert i badeværelsesdesign og -ombygning her!

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Eksperten: Salgsklar bolig - rum for rum3. december 2018

“Dernæst er det vigtigt at tænke som køber. Potentielle købere kigger overalt, så forhold dig kritisk til indholdet i dine skabe. Køber skal kunne åbne skuffer og skabe uden at skulle forholde sig til ting af personlig karakter, som for eksempel medicin og personlig hygiejneprodukter, så pak den slags væk,” siger Karina. Hun foreslår, at personlige ting, der til hverdag fylder badeværelsesskufferne, eksempelvis kan puttes i kasser med låg, flotte, flettede kasser eller trækasser.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til 6 danske badeværelser, som resten af verden elsker21. juni 2018

2. Mosaikker i minimalistiske rammerDer er ikke så underligt, at badeværelset her tiltrækker beundrende blikke fra alverdens lande. Kombinationen af skandinavisk minimalisme med hvide flader samt det enkle træmøbel og den mørke mosaikvæg med glinsende skær mikser på få kvadratmeter det bedste fra to verdener.Se også: Her er de 24 mest populære danske stuer på Houzz

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Effektiv rengøring af badeværelset – eksperternes 7 bedste tip28. februar 2018

7. Et rent spejlSidst men ikke mindst skal vores badeværelsesspejl også pudses en gang om ugen, så tandpastasprøjt og vandplamager fjernes. Hertil har skribent Laura Gaskill et effektivt trick, hvis du vil ty til alternativer til glasrens. “Vask spejle og glasoverflader med en hjemmelavet blanding af vand og eddike på en mikrofiberklud til glas. Puds efter med en ren, fnugfri klud, eller skrab rester af med en skraber. Overskydende rengøringsmiddel, der løber om bag glasset, kan skade rammen og bagpladen permanent, så du bør aldrig sprøjte direkte på glasset,” forklarer Laura Gaskill. FORTÆL…Har du et andet godt tip i ærmet til effektiv badeværelsesrengøring, som vi andre skal kende?

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til 25 beviser: Derfor er træ på badeværelset en god idé2. maj 2017

6. Mikser du træ med andre spændende elementer som mosaikfliser på væggen, kan du virkelig skabe blikfang i dit badeværelse.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Dit dilemma: Hvordan indretter jeg mit badeværelse hyggeligt?23. marts 2017

DIT DILEMMAI serien ‘Dit dilemma’ sender vi gode spørgsmål fra jer læsere videre til de helt rette eksperter og bringer grundige svar i artikler her på Houzz.dk. Med mere end 4.000 danske professionelle på Houzz har vi en guldgrube af viden og erfaring om alt fra køkkenrenovering og håndværkertips til indretning og de helt perfekte opbevaringsløsninger. Har du selv et dilemma derhjemme eller noget, du savner svar på? Så fortæl om det i vores forum her – hvem ved, måske er det netop dit spørgsmål, som redaktionen og vores eksperter tager under kærlig behandling næste gang.

stromberg_amanda
Amanda Strömberg tilføjede dette til Hvor skal du spare og spendere på dit nye badeværelse?1. februar 2017

Hvad er det værd at bruge lidt ekstra penge på? "Jeg anbefaler som regel at investere lidt mere i fliserne. Man kan jo faktisk finde fliser til den dobbelte pris, uden at det gør den store forskel for bugettet. Gulvet måler trods alt kun omkring 3-6 kvadratmeter på et typisk badeværelse, og eksklusive fliser kan gøre en verden til forskel. Så lad være med at stirre dig blind på kvadratmeterpriser, og se i stedet på den samlede pris for hele gulvet. Hvis man eksempelvis dækker 4kvm med fliser til 299kr./kvm bliver prisen 1.196kr. En eksklusiv flise til 699kr./kvm på samme areal ville koste 2.796. Forskellen er trods alt 'kun' 1.600kr., hvilket er småmønter i et stort projekt som en badeværelsesrenovering."

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

helena_foxbark
Helena Maier tilføjede dette til bathroom3. april 2019

скрытый монтаж смесителя, мозаика

affectingspaces
Affecting Spaces tilføjede dette til GOO Idea book13. februar 2019

KG. An interesting tile and floor mix. Like the colour of the wood. SF - tiles for master shower perhaps

Badeværelser med lignende farver
Andrea Castrignano | Happy Family
Rariden, Schumacher, Mio Interiors
Sterling Park
Modern/Industrial Bachelor Pad Remodel
Decor Project 1
Transitional Bathroom
Saint Germain n°2
Tooting
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.