
Scandinavian Kitchen
Det siger Houzz-brugerne:

7. Gør rent, mens du laver madKøkkenet er nok det rum i hjemmet, der hurtigst samler snavs, så det er også et af de vigtigste steder at gøre rent. Du gør det nemmest for dig selv ved at svinge en karklud og en opvaskebørste, mens aftensmaden alligevel er i ovnen. Når det så bliver spisetid, har du allerede klaret størstedelen af oprydningen!Tip! Hav en lille skål stående på køkkenbordet til madrester og affald under madlavningen, og tøm den i den store skraldespand, når den er fuld - det gør det lettere at holde køkkenet rent.

Lyst og fyldt med sjæl Lyst og friskt behøver ikke være lig med kedeligt og sjælløst. Her har man rådet bod på ‘kedsomheden’ ved at blødgøre de hvide overflader med træ og smukke, mønstrede tæpper på gulvene. Hvis du har et par favoritkogebøger eller andre personlige genstande, kan de gøre sig rigtig godt som pynt. Så får gæsterne ikke kun en idé om din foretrukne designstil, men også om dine yndlingsretter.

Et godt trick til overskuelig rengøring – og hvor ofte man bør gøre rent?“Køleskab og fryser bør man gå igennem en gang om ugen, og resten af køkkenet hver tredje måned. Beslut dig for en dato, hvor du skal udføre det, og skriv det ind i kalenderen. For at der ikke skal opstå samme uorden en uge efter, du har ordnet det, skal du skal beslutte dig for at bruge 15 minutter til at omstrukturere det, der er blevet rodet i løbet af ugen – for eksempel hver søndag.”