tina_fig

TV-Stue VS. Spisestue

Tina Fig
sidste år

Min kæreste og jeg er netop flyttet i en ny lejlighed - Vi er vel at mærke gået fra en 3-værelses på sølle 64kvm til en 4-værelses på hele 118kvm, men øv hvor indretningen af de sammenhængende stuer med store vinduespartier driller. Blandt andet hvilke af lokalerne der skal være henholdsvis spisestue og tv-stue.


Det første lokale man går ind i, er aflangt med to store vinduespartier (det største parti af 3 vinduer "runder" let, og har en skøn udsigt) samt en stor åben “dør” overfor til den anden stue. Dette lokale er mere kvadratisk med endnu et stort vinduesparti, samt en dør ud til gangen.


Vi har selvfølgelig ikke særligt mange møbler grundet den tidligere lejlighed, men vi har en 3-personers chaiselong sofa (manden ønsker en større), en lænestol med en lille skammel, tv-bord, kvadratisk sofabord med marmorplade, en stor skænk samt et 6-mands spisebord med 6 spisebordsstole. Møblerne er gråhvide hvor spisebord og stole er sorte.


Har lavet en hurtig plantegning, som nok er lidt off visuelt, men målene er korrekte.Vi er på dag 3 nu, og er stadig ikke kommet videre. Så fifs, råd, inspiration, billeder med videre tages imod med kæmpe kyshånd!!


(2) kommentarer

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.