kimthorsell architectss profilbillede

kimthorsell architects

Om os

Kimthorsell architects er en innovativ tegnestue der yder boligrådgivning og eksperthjælp til de danske boligejere, i deres drøm om at skabe den perfekte ramme om deres bolig og hjem. Tegnestuen har eksisteret siden sommeren 2012 og er grundlagt med udgangspunkt i Kim Thorsells 15 år som arkitekt på to af branchens største og bedste tegnestuer gennem tiderne; schmidt hammer lassen architects og Friis & Moltke A/S. I dag, er tegnestuen flyttet i nye rammer, i Nørre Allé 13, Baghuset. På dit første møde med mig som arkitekt fortæller du om dine ønsker, drømme og behov for et nyt arkitekttegnet hus eller ændring af dit hus. Jeg lytter og giver råd. Undervejs på mødet laver jeg små, rå skitser, så vi har noget konkret at tale ud fra. Det skærper idéerne og mit indblik i kernen i dit projekt. Afslutningsvist på mødet laver jeg en skitse i A3, der illustrerer dine ønsker og beskriver et forslag til planløsninger.

Tilbudte tjenester:

Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bygningskonstruktion, Bæredygtigt design, Design af garage, Design af spisestue, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Generelle tegninger, Generelle udbygninger, Hustegninger, Indretning af rum, Konstruktioner af småhuse, Kælderrenovering, Køkkendesign, Nybyggeri, Plantegninger, Projektledelse, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger, Tilbygninger af flere rum

Områder, der betjenes:

Aarhus

Tilbage til navigering

8 projekter

Brabrand, Midtjylland, Danmark

Villa Højen

42 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

4 idébøger

Nørre Allé 13
8000
Aarhus
Danmark
Typisk job-omkostninger 2.000 - 25.000 kr.
Boligdate = 2.000,- Skitseforslag= typisk omkring 25.000,-
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.