Kroghede Arkitekturs billeder

Kroghede Arkitektur

Anmeld mig
Århus C
Arkitektur er en refleksion af de værdier, vi forbinder med et godt liv. Mit fokus er rettet imod mindre byggerier, hvor jeg arbejder med udvikling af social ansvarlig og bæredygtig arkitektur. Med afsæt i jeres behov, bestræber jeg mig på at designe smukke bygninger, der tager højde for den lokale kontekst, og som tilpasses en moderne og tidssvarede byggeripraksis.
Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af garage, Design af kælder, Design af spisestue, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Flere generationer i én bolig, Generelle tegninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Indretning af rum, Køkkendesign, Nybyggeri, Plantegninger, Restaurering af bolig, Specialfremstillede boliger

Områder, der betjenes:

Århus C, Region Midtjylland

1 idébog for Kroghede Arkitektur
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.