KRØYERS · Indretning · Styling · Grafisk Designs profilbillede

KRØYERS · Indretning · Styling · Grafisk Design

Om os

KRØYERS · INTERIØR & GRAFISK DESIGN STUDIO er eksperter i at løse opgaver indenfor boligstyling af private hjem, indretning af showroom, design af messestande til styling under film- og fotooptagelser, idéudviklinger til ind- og udenlandske interiør magasiner. På det grafisk felt løses opgaver indenfor grafisk kommunikation & branding, katalog, magasin, årsberetning, emballagedesign, kampagne, salgsmateriale, visuel identitet, webdesign mm. I KRØYERS brænder vi for faget og elsker at udvikle kreative idéer, koncepter og spændende løsninger, for til sidst at få det hele til at leve i et smukt og visuelt univers. Hvor det kræves arbejdes der tæt sammen med de bedste kreative sjæle, der er drevet af lysten til at skabe og udvikle.

Tilbudte tjenester:

Belysningsdesign, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Design af vinkælder, Farvekonsulent, Indretningsdesign, Køkkenrenovering, Oprydning, Plantegning, Plantegninger

Områder, der betjenes:

Valby

Ekspert-information:

CVR-nummer: 27070299

Tilbage til navigering

5 projekter

KØKKEN · INDRETNING · STYLING

11 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

3 idébøger

Tilbage til navigering
Høffdingsvej
2500
Valby
Danmark
Typisk job-omkostninger 850 - 50.000 kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.