Nøje udvalgte materialer Med udgangspunkt i min viden om forskellige materialers styrker vejleder jeg mine kunder i velegnede træsorter til formålet. Jeg udvælger nøje de rette leverandører og kontrollerer personligt materialernes kvalitet. Bæredygtige materialer samt fornuftigt kontrolleret skovbrug er en vigtig faktor i min udvælgelse. Håndværksmæssig kvalitet Jeg vil give kunden oplevelsen af at stå med et unikt og smukt møbel. Derfor kæler jeg for detaljen og sikrer, at det repræsenterer en udsøgt håndværks-mæssig kvalitet. På den måde er møblet sikret en lang levetid. Tidløst design Jeg ønsker, at skabe møbler, der er langtidsholdbare - og dermed kan gå i arv fra generation til generation. Derfor stræber jeg i mine designs mod at skabe enkle og tidløse møbler - og henter bl.a. inspiration fra de store danske designmestre.

Tilbudte tjenester:

Specialfremstillede hjemmebarer, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillet vægseng, Boligrenovering, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af entré, Design af hjemmekontor, Design af spisestue, Indretning af rum, Køkkendesign, Renovering af garderobe, Møbeldesign, møbelsnedkeri, Spiseborde, Walk-inn closet, Garderober, Reoler, Møbler

Områder, der betjenes:

Region Hovedstaden, Region Sjælland

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.