Oversigt

Her finder du information om elementerne i Houzz' brand og logo og hvordan du bruger dem korrekt.

Download retningslinjer

Brug af Houzz-logoet

For at bevare integriteten af vores identitet, vil vi gerne sikre, at Houzz' visuelle identitet inklusiv logo, font og farve altid er genkendelig og læselig og skiller sig ud fra eventuelle konkurrerende designelementer.

Logo identitet

Her er det primære Houzz-logo. Det primære logo anbefales i tilfælde, hvor logoet skaleres ned til mindre størrelser. Da skalaforholdet mellem dette logo er fast, skal du ikke justere forholdet mellem symbolet og navnetrækket.

Minimum størrelse

Når Houzz-logoet skaleres til mindre størrelser, mindskes læsbarheden af logotypen. Denne låsning anbefales i tilfælde, hvor logoet skaleres til mindre størrelser.
Minimum højde til digital: 20px
Minimum højde til print: 3,175 millimeter

Klart område

Klar plads er det område, der omgiver logoet, hvilket altid bør være fri for tekst eller grafik. Det gælder i alle sammenhænge inklusiv på print, web, tv-medier og reklameprodukter og i alle anvendelser af Houzz-logoet.

Farve

Houzz' farvepalet består af to farver: grøn og sort.

Grøn

Hex: #4DBC15

RGB: R77, G188, B21

CMYK: C62, M0, Y95, K0

Sort

Hex: #000000

RGB: R0, G0, B0

CMYK: C0, M0, Y0, K100

Logo med solide baggrunde

Vi bruger den fuld-farvede og omvendte version af logoet, når det anvendes på en solid baggrund. Følgende brug af logoet viser eksempler på hvilke farver, vi anbefaler som baggrund: hvid, grøn, sort og grå.

Brug af logo på fotos

Følgende er eksempler på brug af vores logo på fotografiske baggrunde. Undgå venligst at genskabe logoet eller ændre farverne. Brug venligst Houzz-logoet med fuld farve på lyst foto og den omvendte version på mørkere fotos.

Misbrug af logo

Houzz' logo skal altid være godkendt, før det kan reproduceres. Eksemplerne til højre illustrerer uacceptabelt brug af vores identitet. Vær venlig ikke at kompromittere eller manipulere med Houzz-identiteten på nogen måde.
Du må ikke ændre identiteten på nogen måde.
Vend ikke logoet i en anden vinkel.
Skift ikke farven på logoet
Anvend ikke den grønne farve til både symbol og navnetræk.
Flyt ikke om på logoet
Skitsér ikke logoet.

Sociale medie-ikoner

Houzz-mærket kan anvendes som et ikon eller en knap på tværs af forskellige digitale platforme. Houzz-mærket kan kun anvendes på sociale medier, når det linker til Houzz og vores indhold.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.