Portfolio skandinavisk-koekken
Gem72Stil et spørgsmålUdskriv

Portfolio

Fotograf: Rebecca Martyn
Stylist: Anna Bjelkholm
URL
http://www.rebeccamartyn.com

Hvad Houzz' bidragere siger:

Amanda Strömberg føjede dette til Eksperternes bedste råd: Køkkenopbevaring på stramt budget
Hvordan organiserer man de ting, man allerede har i køkkenet?“Start med at tømme alle skuffer og skabe. Smid det, der er i stykker og som ikke udfylder en funktion, ud, eller giv det væk. Derefter skal du tænke på, hvordan du bruger dit køkken, og hvor meget plads du har. Bageredskaber skal placeres tæt på ovnen, gryder og pander nær komfuret. Bestik, tallerkener og glas skal være tæt på opvaskemaskinen eller opvaskebordet. Det, du bruger ofte, skal du opbevare lettilgængeligt længst fremme, og det, du kun bruger en gang imellem, kan ligge bagerst i skabet.”
Amanda Strömberg føjede dette til Smart opbevaring af køkkenredskaber og service
GRYDER OG PANDER“Gryder og pander i kobber eller rustfrit stål kan opbevares hvor som helst,” begynder Simon Holmgren fra G.R.Y.M. “Jeg foretrækker at have dem hængende fra en S-krog på en metalskinne i køkkenet, for især kobbergryderne får en dejligt dekorativ patina med tiden.”Hvordan bør man rengøre panderne?“En opvaskebørste og lidt økologisk opvaskemiddel lige efter madlavningen løsner det meste. Man kan komme nogle af dem i opvaskemaskinen, men så skal man bare være forberedt på en vis slitage - især når det gælder gryder og pander i kobber.”

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

Juliet Söderström føjede dette til Juliet's Kitchen
Smidd metallskena med S-krok. Hanging pots & utensils.

Se over 17 millioner indretningsbilleder på Houzz

Lignende billeder af skandinaviske køkkener

Östra Banvägen 62 - 87vm
Wallingatan 13
Sveavägen 121A
CARL SKOTTSBERGS GATA ETTHUNDRAÅTTA
Blandade projekt
Kök