57 landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden

Drømmer du om at få din have til at se helt anderledes og fantastisk ud, men har du ikke selv kræfterne eller fingrene til at stå for forvandlingen? Har du en ide om, hvordan din haveindretning og havedesign skal være, men har du svært ved at få den ført ud i livet? Så er det en havearkitekt eller havedesigner i Gribskov Kommune, Hovedstaden du skal have kontakt til, så du kan få ført dine drømme om en eventyrlig have ud i livet. Der vil med garanti være mere end én havearkitekt eller landskabsarkitekt om buddet, men de vil ikke nødvendigvis alle sammen kunne opfylde dine ønsker og krav, hvorfor det er vigtigt, at du står ved dine ønsker og forestilinger om din nye, flotte have. Mere
Du behøver ikke sætte dit drømmeprojekt på pause
Kom i kontakt med eksperter online

Udvalgte anmeldelser for landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden

form&flora trädgårdsdesign i Viken
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
6. februar 2018
“Vi bokade en trädgårdskonsultation för vissa delar av vår trädgård och därefter ritningar med formgivning, växtförslag och placering. Cecilia levererade snabbt, snyggt och efter våra önskemål men ändå med egna idéer. Vi har påbörjat renoveringen och ser fram emot det färdiga resultatet. Vi skulle verkligen anlita form&flora igen om vi såg behov. Vi rekommenderar henne varmt. Kolla hennes Instagramkonto så du vet att hennes stil passar dig”
SNITSIG Trädgård & Landskap AB
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
5. oktober 2016
“Jag hade ganska högs förväntningar på Karin då jag genom olika bloggar sett hennes tidigare arbeten i olika trädgårdar. Hon överträffade detta totalt! Med enkla medel gjorde hon underverk med vår trädgård! Hon är helt fantastisk och besitter en fårmåga att se möjligheter som jag inte tror många andra skulle komma på. Jag har rekommenderat henne till andra vänner och alla är lika nöjda! Vi bor i Kungsabacka och betalade restiden så man behöver nog inte bo i Skåne för att få hennes hjälp!”
PARADIS trädgårdsdesign
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
5. februar 2016
“Paradis trädgårdsdesign tog fram ett genomtänkt och genuint förslag på hur jag skulle kunna göra om min tråkiga och kala framsida. Framsidan blev istället insynsskyddad och mysig med trevlig uteplats och slingrande gång och med en helt separat uppställningsplats för bil och soptunnor.”
Adiso
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
11. maj 2018
“Man bliver vildt inspireret af at tale med Ida og kigge på Adiso´s flotte billeder. Et fint og anderledes udvalg af planter og smukke blomster.”
Altan Alferne
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
8. januar 2019
“Altan-alferne lavede med enkle midler vores lidt miserable gårdhave om til et lille paradis som hele andelsforeningen nu har glæde af. De benyttede med stor omtanke det layout og de planter som allerede var i haven, fik dem vakt til live med grundige beskæringer og supplerede med nogle dejlige træer og planter som har givet haven en ny harmonisk helhed. Samtidig fik vi en udførlig vejledning i hvordan vi selv med mindst mulig anstrengelse kan holde haven ved lige. Vi er meget tilfredse.”
Grön Balans Trädgårdsdesign
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
18. februar 2017
“Grön Balans har gett vår trädgård nytt liv och harmoni. Annicas förmåga att lyssna och ställa frågor gör att vår trädgård har fått den komposition och form som vi önskat. Denna stora trädgård har fått rum men igenkänningsfaktorn, växtvalen och dess mjukaformer har gett en homogen helhet. Grön Balans har skapat denna Engelskträdgård på Bjärehalvön och har dessutom fångat upp känslan av Medelhavet trots att det är Kullaberg som ligger långt där borta på andra sidan havet.”
Trädgårdsfröjd, trädgårdsdesign i Ängelholm
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
15. februar 2017
“Annett har en påtaglig passion för allt det vackra i trädgård och natur. Hon har en mycket bra förmåga att lyssna och ta till sig kunders önskemål och osäkerhet och att förvandla dem till konkreta förslag och idéer till lösningar. Hennes trevliga, lugna och glada personlighet gör samarbetet lätt och roligt. Annett är mån om att man som kund är nöjd och hon är lyhörd för input och ber om feedback.”
Yards Landscape
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
13. juli 2016
“Vi har for et års tids siden fået lavet en haveplan af Pia, som vi fra starten af var vildt begejstrede for. Pia leverede en super smuk projektplan med tegning i farver, en genial samling inspirationsbilleder her på Houzz, og hun gav os en masse værdifuld modspil - fx ville vi indrette hele vores have som "barnevognsvenlig", hvor Pia mindede os om at børnene hurtigt vokser fra barnevogn, mens haven også skal være værdifuld når de bliver teenagere :) Nu et lille år senere har vi fået realiseret 50% af planen i små etaper, og vi er LYKKELIGE for resultatet! (OG den yngste er i øvrigt lige vokset ud af barnevognen) Vores gæster roser alle de samme detaljer og alle disse er nogle Pia har anbefalet. Vi står nu overfor at skulle færdiggøre den mest komplicerede del til efteråret og det er rart at vide at Pia er til rådighed på timebasis, når man kommer i tvivl. Vi fik Yards anbefalet af gode venner og vi giver hermed de varmeste anbefalinger videre.”
Kirsten Lund-Andersens Tegnestue
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
23. februar 2016
“Kirsten Lund-Andersen har i de mange år vi har arbejdet sammen været en rigtig god og inspirerende samarbejdspartner. Hun giver faglig sparring af høj kvalitet og er altid interesseret i at følge projekterne helt til dørs.”
Anne Stausholm Landskabsarkitekter
landskabsarkitekter og havedesignere i Gribskov Kommune, Hovedstaden
2. december 2016
“Mit anlægsgartnerfirma Junckerhaven har gennem de seneste 10 år udført mange spændene haveanlæg som Anne Stausholm Landskabsarkitekter har tegnet og projekteret, Alle projekter har været nytænkende i design og materialevalg, samtidig er anlæggene yderst funktionelle og dekorative. . Anne og hendes veluddannede medarbejderstab formår på bedste vis, at omsætte vores bygherres ønsker og behov, i perfekt harmoni med huset og landskabet og deres faglige viden om nærmest enhver "gren" af det grønne fag, gør at ingen opgave er for vanskelig for tegnestuen. Jeg kan kun give tegnestuen min største faglige anderkendelse.”
Få din virksomhed op her gratis - mere information
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.