Badeværelse totalentreprise

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har 1 spørgsmål
Mikkel Rasmussen skrev:11. marts 2016
  • PRO
    Murermester Holm /v Mathias Holm
    4 år siden

    Hej Mikkel. Tak for det. Flisen hedder Njord Dark i størrelsen 60x60 på gulvet og 60x30 på væggen. Den kan fås hos mosaikhjørnet som er vores faste partner.

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Flise-eksperten: 3 ting du skal vide, før du vælger nye klinker12. marts 2018

Jeg bliver altid spurgt, om små fliser er det eneste rigtige valg til små badeværelser. Svaret er nej: du kan sagtens bruge store fliser og få et rum, der er lettere at gøre rent og har et mere wellness-agtigt præg. Så gå efter dine ønsker og lad dig ikke begrænse af størrelsen, når du vælger klinker. Skalfliserne ligge på gulvet, er det en god idé at tjekke, hvor glatte de er at gå på - især når de bliver våde. Fliser med en glat og glaseret overflade er typisk mere glatte end fliser med en ru overflade. Gulvfliser har generelt en form for skridsikring i overfladen. Vil du være på den sikre side, kan du købe ekstra skridsikring og spraye det på fliserne inden brug.

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Eksperterne: Det skal du overveje, når du skal have nyt brusebad4. oktober 2017

Styr på vandtemperaturen Når det gælder armaturet, står valget imellem et blandingsbatteri eller en termostat. ”En termostat giver mere komfort, da temperaturen er indstillet på forhånd. Det kan låses på eksempelvis 38 grader og holder temperaturen konstant via en termostatventil. På den måde slipper du for det kolde eller varme gys, når du åbner for bruseren, og sikrer en stabil temperatur under hele badet. Det er også en god sikring mod skoldning, hvis man har mindre børn.

Badeværelser med lignende farver
Grove
Lakeview
Clapham Refurb
Master Bath with Palladin Window
Via Pitré
Hillsborough 1
Newbay Close, Barwon Heads
Sugarwater - Apes Hill Club, St James, Barbados
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.