500.882 Billeder af klassisk dagligstue

Find den rigtige lokale ekspert til dit projekt
Find de bedste design- og renoveringseksperter på Houzz
Lake Front Country Estate
Lake Front Country Estate
Markalunas Architecture GroupMarkalunas Architecture Group
Lake Front Country Estate Living Room, designed by Tom Markalunas, built by Resort Custom Homes. Photography by Rachael Boling.
Classic Modern - Fireplace
Classic Modern - Fireplace
Mia Rao DesignMia Rao Design
The adjoining cozy family room is highlighted by a herringbone tile fireplace surround and built-in shelving. Bright pops of color add to the interest.

Reload the page to not see this specific ad anymore

SouthEnd RowHome Living
SouthEnd RowHome Living
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo

Reload the page to not see this specific ad anymore

WIMBLEDON FAMILY HOUSE
WIMBLEDON FAMILY HOUSE
STEPHEN FLETCHER ARCHITECTSSTEPHEN FLETCHER ARCHITECTS
New painted timber French windows and shutters, at one end of the living room, open onto a roof terrace situated atop the rear extension. This overlooks and provides access to the rear garden. Photographer: Nick Smith
Greatroom
Greatroom
Color Craftsmen: Fireplace MakeoversColor Craftsmen: Fireplace Makeovers
This wood ceiling needed something to tone down the grain in the planks. We were able to create a wash that did exactly that. The floors (reclaimed red oak from a pre-Civil War barn) needed to have their different colors highlighted, not homogenized. Instead of staining the floor, we used a tung oil and beeswax finish that was hand buffed. Our clients wanted to have reclaimed wood beams in their ceiling, but could not use true old beams as they would not be sturdy enough to support the roof. We took their fresh- cut fir beams and used synthetic plasters, paints, and glazes to give them an authentic aged look. Taken by Alise O'Brien (aliseobrienphotography.com) Interior Designer: Emily Castle (emilycastle.com)
Beach Bush House Living Room
Beach Bush House Living Room
Camilla Molders DesignCamilla Molders Design
Residential Interior Decoration of a Bush surrounded Beach house by Camilla Molders Design Architecture by Millar Roberston Architects Photography by Derek Swalwell

500.882 Billeder af klassisk dagligstue

Greenbrae, CA
Greenbrae, CA
Urrutia DesignUrrutia Design
URRUTIA DESIGN Photography by Matt Sartain
Hampton’s Style House
Hampton’s Style House
Mitchell Wall Architecture and DesignMitchell Wall Architecture and Design
The entry herringbone floor pattern leads way to a wine room that becomes the jewel of the home with a viewing window from the dining room that displays a wine collection on a floating stone counter lit by Metro Lighting. The hub of the home includes the kitchen with midnight blue & white custom cabinets by Beck Allen Cabinetry, a quaint banquette & an artful La Cornue range that are all highlighted with brass hardware. The kitchen connects to the living space with a cascading see-through fireplace that is surfaced with an undulating textural tile.
1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.