Blenheim Avenue Renovation

The clients approached us with an addition that was failing structurally and a 1950’s era kitchen that was in serious need of updating. Alloy created a new addition to accommodate a larger bathroom, a laundry room and a small mudroom. The addition also includes a portico that opens to the clients wonderful gardens in the back.

The kitchen was also opened up to the dining room creating more light and natural flow throughout the house. Our client, a landscape architect, wanted a view from the kitchen that looks into the gardens at the back of the house.

The bathroom has exposed joists and clerestory windows bathing the whole room in natural light while allowing for privacy. The same tile was used throughout but in multiple scales creating interesting textures while maintaining a cohesive palette and a serene ambiance.
Andrea Hubbell Photography

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål
Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
A Little Aloha: Living Room
Custom build lake cabin
Custom build lake cabin
Belany Cabin
Belany Cabin
Pandosy Village Custom Home
Belany Cabin
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.