1. Køkken

Ideer til et moderne køkken

Åbent køkken og familien i centrum

Det moderne køkken handler ikke længere kun om at lave mad, som det gjorde i de gamle dage. Det handler også ligeså meget om at tilbringe kvalitetstid med familien og at hygge sige under madlavningen. Det moderne køkken er ikke længere indelukket og for sig selv: I stedet smelter køkken, spisestue og alrum sammen.

Minimalistisk og detaljeret

Det moderne køkken er kendetegnet ved de minimalistiske detaljer, specialfremstillede skabe, integrerede hvidevarer og overskuelighed. Som en detalje i det minimalistiske køkken, kan du for eksempel placere en indendørsplante eller en farverig frugtskål på din køkken-ø.

Praktisk og overskueligt

Det moderne køkken skal være let at betjene i en travl hverdag, hvor både børn og forældre kommer hjem fra henholdsvis fritidsordning, skole og arbejde.

For at gøre dit køkken mere overskueligt at se på efter en lang arbejdsdag, sørg for at gemme ting som kaffekander og brødristere væk i skabet. Når tingene er gemt inde i skabet, får du mere ro.

Gør dit køkken mere praktisk og familievenligt ved at vælge et skab, som du kun bruger til det vigtigste, rutineprægede køkkenudstyr. Saml brødristeren, kaffekanden og elkedlen i et samlet skab, så familien har nem og hurtig adgang til disse.

Specialfremstillede skabe og indbyggede hvidevarer

Mange moderne køkkener udnytter loftrummet helt ned til det mindste kvadrat – ikke kun for at udnytte pladsen praktisk set, men også for at skille sig af med det tomme og unyttige mellerum, der er mellem skabene og loftet. Ved at installere specialfremstillede skabe, som er bygget helt oppe til loftet, bliver dit køkken mere moderne at se på.

Når det kommer til hvidevarer i det moderne køkken, er indbyggede ovne, mikroovne og komfurer lige sagen. Ved at integrere disse i dit specialfremstillede køkken, opnår man et mere minimalistisk og gennemført køkken.

Med integrerede hvidevarer er alt gemt væk, herunder fronter og knapper. Indbyggede hvidevarer får også dit køkken til at se mere kamuflerende ud. Det er desuden også lettere at gøre rent, når alt er integreret i de specialfremstillede køkkenskabe.

En af de gode gevinster ved at vælge indbyggede hvidevarer er, at man har friheden til at placere dem, hvor som helst, da de ikke påvirker dit køkkens look, idet de er gemt væk.


Uanset om du søger inspiration til moderne køkken -renovering, eller skal til at bygge et designer-køkken helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 1.054.643 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder Design Circus og Skanlux byggefirma A/S. Gennemse moderne -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et moderne køkken -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke moderne køkken -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.