mini houses profilbillede

mini house

Om os

mini-house.dk- arkitekt for bæredygtige minihuse, f.eks kolonihavehuse, sommerhuse eller tilbygninger. "For at respektere vores planet og gøre vores væsen på jorden lidt mere bæredygtig er mit mål. At bygge bæredygtige mini huse blev min passion for at komme lidt tættere på dette mål.” mini-house samarbejder bl.a. med en leverandør af små bjælkehuse. Små bjælkehuse er nemme at samle selv, så det er mulig med et lille budget at bygge sit eget hus. Bjælkehuse består af ren grantræ og uden forurenende emissioner. Leder du efter en mulighed for at bygge et bæredygtigt mini-hus, som du har råd til? Mini-house.dk kan hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed. Det er ligegyldigt, om du allerede har en detaljeret ide, eller du vil starte fra bunden og søger inspiration. For enhver situation kan vi give dig et tilbud, du ikke kan modstå. Mini-house tilbyder bjælkehuse til en pris, der ligger under priserne på andre konkurrenter på markedet, og derudover er der arkitektonisk rådgivning inkluderet. Få et arkitekttegnet, bæredygtigt hus, hvor materialer er uden farlige emissioner, og hvor form og funktion giver dig en rummelig følelse. Byg et mini-hus for at bruge så lidt ressourcer som muligt og uden at stresse din økonomi. Spar penge ved at ansætte mini-house til din husbygning. Nogle af vores byggematerialer bliver leveret fra Tyskland, og har fremragende kvalitet til en fantastisk pris. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og gøre denne verden lidt mere bæredygtig. :-) Mini-house er drevet af arkitekt Susanne Benfer, som har erfaringer i Danmark, Tyskland, Holland og Norge.

Tilbudte tjenester:

3D Rendering, Arkitekttegnet design, Arkitekttegninger, Badeværelsesdesign, Bæredygtigt design, Design af bryggers, Design af dagligstue, Design af spisekammer, Design af spisestue, Design af terrasse, Energieffektive boliger, Generelle tegninger, Grønt byggeri, Hustegninger, Indretning af rum, Konstruktioner, Konstruktioner af småhuse, Køkkendesign, Nybyggeri, Plantegninger, Projektledelse, Tilbygning til typehuse, Tilbygninger af flere rum, Plantegning, myndighedstegninger til kolonihavehuse, myndighedstegninger til sommerhuse, levering af bjælkehuse, levering af elementhuse, levering af husbåde

Områder, der betjenes:

Århus, Jylland, Fyn, Region Sjælland

Ekspert-information:

Diplom Ingeniør for Arkitektur

Tilbage til navigering

6 projekter

Visualiseringer til combigruppen

3 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

3 idébøger

8000
Århus
Danmark
Typisk job-omkostninger DKK1.000 -
Skitseforslag til minihus op til 40m2 fra 6.500,-kr Bjælkehus 40m2 inkl. skitseforslag og levering fra 100.000,-kr
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.