KAMILLA ROSADO CPHs profilbillede

KAMILLA ROSADO CPH

Om os

Jeg designer og indretter hjem til at leve i, til at grine i og til at forelske sig i - for det er det jeg gør hver gang jeg kommer ind et hus eller en lejlighed, der er indrettet med omhu og kærlighed til de mennesker, der bor der. Mine klienters behov og drømme er de vigtigste retningslinjer for mig og min ambition er at skabe rum, hvor folk elsker at leve. Jeg laver alt fra 1 times rådgivning til total renovering af hele din bolig. Jeg laver mood boards, og tegninger, farveplaner og møbleringsplaner, indkøbslister og projektstyring, og meget mere - alt det som I kan synes er svært og uoverskueligt, er netop det jeg synes er sjovt. Jeg kommer med overblikket over hvad der skal ske med jeres bolig for at den bliver til lige netop jeres hjem - ikke en trendy boligreportage, men et personligt, hjerteligt og rigtigt hjem. , Jeg binder rummene sammen, og lægger planen og budgettet så det rent faktiske bliver til noget. I design and decorate homes for people to live in, to laugh in and to fall in love in - because that is what I do every time I enter a house or flat that is decorated with care for the people who live in it. The needs and dreams of my client are the most important guidelines for me and my ambition is to create spaces where people love to live.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af bryggers, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af garderobe, Design af hjemmekontor, Design af kælder, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Design af vinkælder, Farvekonsulent, Garage opbevaring, Generelle tegninger, Indretning af rum, Indretningsdesign, Installation af hjemmeværksted, Køkkendesign, Køkkenrenovering, Motionsrum i hjemmet, Opbevaring af sportsudstyr, Oprydning, Plantegninger, Projektledelse, Specialfremstillede bogreoler, Specialfremstillede hylder, Specialfremstillede møbler, Specialfremstillede skabe, Specialfremstillede Walk-in closets, Specialindbyggede møbler, Udvalg af møbler

Områder, der betjenes:

Copenhagen

Tilbage til navigering

8 projekter

Nye farver og varme til lejlighed i Stockholm

19 billeder
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

6 idébøger

Tilbage til navigering
2300
Copenhagen
Danmark
Typisk job-omkostninger 1.000 - 1 million kr.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.