Besøg hos Tikkie på Frederiksberg

Mintgrønt Basis 01 køkken med bordplade og greb i eg hos blogger og butiksejer Tikkie Adelie. Fotograferet af Karen Maj Kornum. Bragt i Alt for Damerne i september 2016.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

kasper_iversen
Kasper Iversen tilføjede dette til Danske favoritter: De 13 mest populære farvede og mørke køkkener30. juli 2019

2. Det mintgrønne køkken med runde greb i eg, der matcher bordpladen, har masser af personlighed.

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til 5 gode grundregler: Sådan bliver køkkenindretningen en succes4. maj 2019

FORTÆL…Hvad er dit bedste råd til køkken-indretningen?

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Hvad er forskellen på ... parket og plankegulve?21. marts 2019

Parketgulve fås også som lamelplanker. De er både billigere og hurtigere at lægge end et parketgulv, hvor de massive stave skal tilpasses efter hinanden med stor præcision. Til gengæld trumfer de massive trægulve lamelgulvene, når det gælder holdbarheden. Massive gulve kan slibes igen og igen. På lamelgulve er slidlagets tykkelse afgørende for, om gulvet kan slibes eller ej.Se også: Populære gulve – ekspertens bedste tips til sildebensparket

benedikte_lundberg50
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Gør din bolig klar til salg – her er oprydningsekspertens guide1. maj 2018

I køkkenet foreslår Kamille Sommer, at man som sælger prøver at vise så meget bordplads som muligt til potentielle købere. “Det kommer selvfølgelig an på køkkenets størrelse, men man kan overveje at fjerne alle sine køkkenmaskiner i køkkenet, så bordpladsen virker langt større på folk.”Læs også: Effektiv rengøring af badeværelset: Ekspertens 7 bedste tips

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Grib chancen: Få nyt greb om dine skuffer, låger og skabe13. april 2018

4. Grib hullerneHvis du vil pifte dit køkken op, kan du lade dig inspirere af køkkenlågerne fra Reform på billedet her; mal lågerne, fjern grebene, og bor i stedet huller i fronterne, som du kan gribe i for at åbne. Resultatet bliver næppe så gennemført, som hvis lågerne var produceret med professionelt udskårne huller fra start – men med den hjemmelavede model kan du på glimrende vis tjekke, om den grebsløse version er den rette for dig, til når hele køkkenet engang skal udskiftes.

benedikte_lundberg
Benedikte Lundberg tilføjede dette til Ryddeligt 2018: 15 danske køkkener inspirerer til enkelthed11. januar 2018

Magisk mintEndnu et genenmført og minimalistisk køkken, der tør at bruge lidt farve. Douce farver er oplagt at vælge til fronter, hvis køkkenet stadig skal holdes neutralt, men dynamisk.

alittlestorydk
MetteMaje Sofia Skøtt tilføjede dette til Sådan styrer du uden om de klassiske køkkenfejl17. april 2017

God udluftningIkke alle emhætter er kønne og det sker, at folk vælger dem fra af netop den årsag. Men gør dig selv en tjeneste at huske den gode udluftning i dit køkken - det gør det mere behageligt at arbejde i rummet. Der findes faktisk emfang eller emhætter, som ser okay ud eller som kan tilpasses rummet, som på billedet her. Her har man valgt at male emhætten i samme farve som resten af køkkenets låger, og det giver et flot samspil. Ja, det enten koster eller kræver lidt ekstra, hvis du vil have en emhætte, som er specialtilpasset dit køkken, men det er som regel det værd.

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

alessia_lambiase
Alessia Lambiase tilføjede dette til Camerette14. februar 2020

reform, ante su basi e pensili ikea

Køkkener med lignende farver
Bails
Pyrmont Apartment Kitchen
Traditional Kitchen
Brooks Remodel
mango design co
Carter
Woollahra - Alts + Adds
An Artist's Showcase
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.