Houzz Tours - Janni Mellemgaard

Mia Mortensen @houzz 2017
© 2017 Houzz

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Det siger Houzz-brugerne:

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Farvehandleren: Det skal du vide, før du maler trægulvet hvidt5. december 2018

Giv mindst to lag malingNår grunderen er tør, kan du male gulvet med en særlig gulvmaling. Lorentz Gadeberg anbefaler, at du bruger polyurethan-gulvmaling,som er en smule mere fleksibel i forhold til epoxymaling, som primært bliver brugt til betongulve. Med en polyurethan-maling får træet mulighed for at arbejde lidt. Mal gulve minimum to gange, og lad det tørre mellem hvert lag.Tip! Mal i træets længderetning - altså på den lange led.

helle_sindal
Helle Sindal tilføjede dette til Houzz Tour: Fra rockerborg til jule-hyggeligt retro-hjem28. november 2017

Det kæmpestore spejl i stuen er det første, som bliver bemærket, når parret har gæster. Det stammer fra en herregård og er købt via dba.dk. “Vi hentede det i en gigantisk trailer, og det kunne lige præcis være der,” fortæller Janni. Parrets nevøer og niecer elsker at danse foran spejlet, og der er gerne hyggelige fingeraftryk på det, når de har været på besøg. Den gamle radio i stuen virker og har barskab i den ene side og pladespiller i den anden. Janni og Peter fandt den på et loppemarked, da de var på vej på sommerferie. Aftalen var, at Peter skulle prøve at få den til at virke, og så skulle Janni gøre det ren. “Peter klarede sin opgave på en halv time - jeg brugte 20 timer på at gøre den ren,” fortæller Janni. “Sofabordet er et Ikea-spisebord med klapper. Vi har bare forkortet benene, så det passer som sofabord,” tilføjer hun.Stol og tæppe er fra Hay, fodskamlen er et loppefund, som Janni og Peter har ombetrukket med stof fra Kvadrat, og sofaen er fra Sofakompagniet

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

suzhoublackcloud
suzhoublackcloud tilføjede dette til Salon27. april 2020

Miroir : à gauche de la fenêtre

babeth1957
ELISABETH TOUGARD tilføjede dette til association de couleurs17. oktober 2019

Le sol blanc et la mixité des objets

Dagligstuer med lignende farver
Balgowlah Heights Residence - MadeComfy Short Term Rental
Two Story Traditional - New Construction
Chelsea - London
Woven Wood Shades
Hell's Kitchen Residence
Home
Cowboy Bob's Bunkhouse
Chancellor Street Residence
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.