Kitchen #2
Gem9Stil et spørgsmålUdskriv

Kitchen #2

URL
http://galzone.dk/

Hvad Houzz' bidragere siger:

Trine Hav Christensen føjede dette til Gør det selv: Omfavn efteråret med hjemmelavet marmelade og saft
Husk den rette opbevaringMarmelade, saft og sylte har helt fantastiske farver og fortjener dermed at komme frem i lyset. Vær dog opmærksom på, at denne slags hjemmelavede madvarer helst skal opbevares mørkt og køligt for at kunne holde sig - gerne i et køleskab. Ved at fryse marmeladen eller saftevandet kan den holde sig længere - helt uden konserveringsmiddel og med et lavt sukkerindhold. Overvej dog at fryse det ned i små portioner, da syltetøj uden konserveringsmiddel kun kan holde sig et par dage i køleskabet uden konserveringsmiddel.
Kasper Iversen føjede dette til Sådan opbevarer du bedst julens mad og drikke
På glas og flaskeSyrlige og syltede produkter som soja, rødkål, rødbeder, syltede agurker, kirsebærsovs, svesker, citronsaft på flaske og lignende kan som regel sagtens holde sig ved stuetemperatur – eller måske rettere ved ”køkken-” eller svaleskabstemperatur på mellem 10 og 15 grader.Du skal bare være opmærksom på, at når du åbner glas og emballager, så skal produkterne oftest opbevares på køl – det fremgår af emballagen på det enkelte produkt.
Helle Sindal føjede dette til Drik din have – den gemmer på flere lækre våde varer, end du tror
Promiller fra havenHaps, haps, haps - nu skal vi ha’ snaps! Blade, blomster og bær fra haven kan også bruges til at sætte smag på små skarpe genstande. Lige nu kan du f.eks. lave snaps med smag af brombær, æble eller valnød. Til foråret kan du bruge friske unge blade fra birk eller pil. Ukrudt kan også give smag til snaps - prøv f.eks. med mælkebøtteblomster eller brændenældeblade.Brug en snaps eller vodka med neutral smag - så er der ikke noget, der forstyrrer den smag, du tilsætter.
Kasper Iversen føjede dette til 5 tips: Så nemt kan du spare strøm og penge i køkkenet
2. Skal det egentlig stå på køl?Det næste råd udfordrer måske dine vaner. Når du køber ind, så bemærk, at rigtig mange madvarer står på hylderne i supermarkedet ved stuetemperatur og først skal i køleskabet, når du åbner emballagerne. Du kan med andre ord spare energi ved at undlade at stille disse varer i køleskabet, når du kommer hjem, og i stedet vente, til du har åbnet dem (eller kort inden, hvis de skal serveres kolde). Eksempler på varer, du kan spare køleenergi på, er glas med rødbeder, syltede agurker, syltetøj og lignende kolonial. På den måde sparer du både plads og energi i køleskabet.OBS! Tjek altid, vejledningen på emballagen, inden du lader ting stå uden for køleskabet.

Se over 25 millioner indretningsbilleder på Houzz

Lignende billeder af boligindretning

Løsninger til inspiration
Horn ske
Boligindretning
Vinterbølle strand
TIL SALG - VESTERBRO - REVENTLOWSGADE
Nyt køkken i specialdesign