Mixt interior skandinavisk-koekken
Gem318Stil et spørgsmålUdskriv

Mixt interior

URL
http://www.wilmerin.com

Hvad Houzz' bidragere siger:

Kasper Iversen føjede dette til Hvilke sociale medier passer bedst til din virksomhed?
Hvorfor er det smart?En stor del af dine kunder finder dig sikkert via internettet. Når man skal bruge en håndværker, designer eller en anden ekspert, er internettet så godt som altid det første sted, man leder. Derfor er det en stor hjælp, hvis din hjemmeside eller profil er nem at finde via søgemaskiner som Google.
Christian Harpøth føjede dette til Indret hjemmets sociale midtpunkt med et rundt spisebord
Pynt, nips og indretningDet runde spisebord går godt med flere af de danske designklassikere til at sidde på. De fantastiske stole fra Wegners, Jacobsens, Pantons, Ditzels og alle de andre designmestres hånd har nemlig ofte en formgivning, der matcher det runde bords organiske, og så er de små kunstværker i sig selv - og det er en fordel. For det runde bord kræver nemlig lidt ekstra af dets stole, fordi det er så mastodont i sig selv.
Kasper Iversen føjede dette til Hvad er egentlig en designklassiker?
Luk øjnene, og tænk på en dansk møbelklassiker. Måske er det Wegners Y-stol, der popper frem på nethinden hos dig, måske er det en Børge Mogensen-sofa, eller en af Arne Jacobsens ikoniske stole, 7’eren, Ægget eller Svanen. Måske noget helt femte.
Kasper Iversen føjede dette til 21 super-populære danske spiseområder – noget for enhver smag!
8. Et samtalekøkken kan være mange ting – denne hyggelige spisekrog er en naturlig del af køkkenet og indbyder til lange middage og hyggelige eftermiddagsstunder.

Hvad Houzz-brugere kommenterer på:

優菜角井 føjede dette til 自分のアイデア
黒の差し色がいいかんじ
Sophie føjede dette til Kitchen Design
фасад, сочетание с полом

Se over 25 millioner indretningsbilleder på Houzz