Presidio Heights Residence, Huang Iboshi Architecture and John Maniscalco Archit

A complete rebuild of a 1950s modern home, this project combines spatial openness, a consistent use of materials, and reconfiguration of the ground plane to bring light deep into this home and frame views of the park beyond. Daylight is introduced to the home through two new shafts of windows and skylights above the living areas. A sculptural steel and limestone stair serves as a spatially dynamic centerpiece for the home, connecting the new second floor and addition of a lower level. A retracting glass wall, minimalist water feature, and dramatic roof deck complete the indoor-outdoor experience at the heart of this home. Image by Dennis Bettencourt Photography.

—  Houzz
Relaterede billedemner
Dette billede har ingen spørgsmål

Dette kommenterer Houzz-brugere på:

pablo_guti_rrez70
Pablo G tilføjede dette til Ideas de Pablo15. sep. 2019

amplitud, sencillez, limpieza pero puede pecar de impersonal

wendy_kwan97
Wendy Kwan tilføjede dette til Living Room17. feb. 2019

white livingroom 2 sofa + bench

Personer, der synes godt om dette billede, synes også godt om
Noe Valley Residence
A House in the Woods
Modern Living Room
Soho Penthouse
Market Street Penthouse Living Room
GRIFFIN ENRIGHT ARCHITECTS: Ross Residence
Modern Loft Project
Value Driven Modern Home
Dagligstuer med lignende farver
W 26 Barsati
Family House - Bayswater
Neo Bankside
Celon
Living Room by Paige Patterson at Sheffield Furniture & Interiors
Winn Wittman Architecture
Marin County Eichler
Orbain Road
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.