INDRETNING BY HAUGAARDs profilbillede

INDRETNING BY HAUGAARD

Om os

Ejes af en kvinde
2 gang vinder af Best of Houzz
19 years in business
INDRETNING BY HAUGAARD skaber personlige attraktive omgivelser for både private boligejere og det private erhverv. Fra komplet hjemme- og receptionsindretning til design og udsmykning af individuelle værelser. Det er vigtigt for alle mennesker, at lade op og have en god energi. Det er det helt sikkert også for dig. Derfor er det vigtigt, hvilke omgivelser du er i, når du skal lade op! Derfor vil jeg tilbyde dig: Harmonisk indretning af et personligt hjem/ reception og venteværelse som er med til at skabe ro, overskud og selvtillid. Jeg hjælper med at opfylder dine drømme m.h.t. indretningen og sørger for en “køreplan” over din indretning. Jeg kan også indrette og dekorer din butik, skrive håndskrevne skilte, sætte kampange skilte op, opsætning af folie streamers, rette belysning m.m.m.

Tilbudte tjenester:

Badeværelsesdesign, Belysningsdesign, Boligstyling, Design af babyværelse, Design af børneværelse, Design af dagligstue, Design af hjemmekontor, Design af legerum, Design af soveværelse, Design af spisestue, Farvekonsulent, Indretning af rum, Indretningsdesign, Udvalg af møbler, Oprydning, Belysning, Indretning af reception, Indretning af venteværelse, Indretning af klinik, shop in shop

Områder, der betjenes:

Hedensted, Vejle, Horsens, Kolding Kommune, Vejle Kommune, Kolding, Århus, Silkeborg, Hedensted Kommune, Tørring, uldum, Lindved, Grejs, Bredballe, Århus Kommune, Silkeborg Kommune, Horsens Kommune, Skanderborg Kommune, Skanderborg, Fredericia, Fredericia Kommune, Middelfart, Strib, Odense Kommune

Priser:

Best of HOUZZ 2020 service Best of HOUZZ 2019 service

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

Oplysninger

Tilbage til navigering
Tilbage til navigering

19 idébøger

Tilbage til navigering
8722
Hedensted
Danmark
Typisk job-omkostninger 2.500 - 20.000 kr.
Jeg laver skræddersyede løsninger til alle mine kunder, så ring og få et tilbud på dit projekt. Priserne er incl. moms. Excl. km.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.