Vejle, hjemmekontor
Vejle, hjemmekontor
Design Circus
Indretning + styling: Design Circus Foto: The Blueroom
Living Room, Family Room & Stairs Beyond
Living Room, Family Room & Stairs Beyond
ODS Architecture
Going up the Victorian front stair you enter Unit B at the second floor which opens to a flexible living space - previously there was no interior stair access to all floors so part of the task was to create a stairway that joined three floors together - so a sleek new stair tower was added. Photo Credit: John Sutton Photography
Hilltop House | Grand Vista Subdivision
Hilltop House | Grand Vista Subdivision
Jordan Iverson Signature Homes
An industrial modern design + build project placed among the trees at the top of a hill. More projects at www.IversonSignatureHomes.com 2012 KaDa Photography
Sacramento Chic Entertainer
Sacramento Chic Entertainer
Nar Design Group
This home remodel is a celebration of curves and light. Starting from humble beginnings as a basic builder ranch style house, the design challenge was maximizing natural light throughout and providing the unique contemporary style the client’s craved. The Entry offers a spectacular first impression and sets the tone with a large skylight and an illuminated curved wall covered in a wavy pattern Porcelanosa tile. The chic entertaining kitchen was designed to celebrate a public lifestyle and plenty of entertaining. Celebrating height with a robust amount of interior architectural details, this dynamic kitchen still gives one that cozy feeling of home sweet home. The large “L” shaped island accommodates 7 for seating. Large pendants over the kitchen table and sink provide additional task lighting and whimsy. The Dekton “puzzle” countertop connection was designed to aid the transition between the two color countertops and is one of the homeowner’s favorite details. The built-in bistro table provides additional seating and flows easily into the Living Room. A curved wall in the Living Room showcases a contemporary linear fireplace and tv which is tucked away in a niche. Placing the fireplace and furniture arrangement at an angle allowed for more natural walkway areas that communicated with the exterior doors and the kitchen working areas. The dining room’s open plan is perfect for small groups and expands easily for larger events. Raising the ceiling created visual interest and bringing the pop of teal from the Kitchen cabinets ties the space together. A built-in buffet provides ample storage and display. The Sitting Room (also called the Piano room for its previous life as such) is adjacent to the Kitchen and allows for easy conversation between chef and guests. It captures the homeowner’s chic sense of style and joie de vivre.
Robinson Residence- Bathroom Addition
Robinson Residence- Bathroom Addition
So Cal Builders & Design
Adding new maser bedroom with master bathroom to existing house. New walking shower with frameless glass door and rain shower head.
Palo Alto 2
Palo Alto 2
Randy Thueme Design Inc. - Landscape Architecture
Dining area and fire feature. Jason LIske, photographer
Beautiful Home
Beautiful Home
Supple Homes, Inc
Master Bath with Freestanding tub inside the shower.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.