East End Avenue Apartment
East End Avenue Apartment
Weil Friedman Architects
This sleek bathroom creates a serene and bright feeling by keeping things simple. The Wetstyle floating vanity is paired with matching wall cabinet and medicine for a simple unified focal point. Simple white subway tiles and trim are paired with Carrara marble mosaic floors for a bright timeless look.
Vedbæk Villa
Vedbæk Villa
Anne-Mette Fiil Boligindretning
Arkitekt tegnet villa i Nordsjælland
Arkitekttegnet køkken
Arkitekttegnet køkken
Jönsson Plus
Det uventede brug af forskellige materialer giver dette køkken sit særpræg. Vitrineskabet har fået en næsten sort vogngrøn farve, hentet fra de gamle gadedøre i Amsterdam. Ved specielle farveønsker, laver vi altid prøver til godkendelse.
Norrebro - penthouse
Norrebro - penthouse
AKL Design consultancy
Custom designed bed-end, with storage inside. Custom designed bed, for the low-ceiling attic.
Vedbæk Villa
Vedbæk Villa
Anne-Mette Fiil Boligindretning
TV stuen, hvor TV er gemt væk. Der er kig til den nedre stue.
Form 45 / Røget eg + Form 2 / Hvid
Form 45 / Røget eg + Form 2 / Hvid
Multiform
Fra køkkenet er der udsigt til spisestuen og dagligstuen, der er indrettet omkring pejsen.
Frederiksberg, lejlighedsrenovering
Frederiksberg, lejlighedsrenovering
Design Circus
Indretning + møbellevering: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen
De fleste vil nok sige, at de bor moderne, hvis de har et nyligt renoveret hjem. Det er imidlertid i ikke dét, der definerer modernisme. Nyt er ikke nødvendigvis lig moderne, men mange foretrækker moderne arkitektur, hvorfor adskillige nye bygninger er i netop denne stil. Modernismen kendetegnes ved stærke, rene linjer, og traditionelle byggematerialer. Stilen bærer også elementer af minimalismen, hvorfor den til tider kan forveksles med traditionelt design fra Skandinavien. Den moderne stil byder ikke på pynteting, eller unødvendige nips. Man skal kunne se og nyde arkitekturen, farverne, og de stærke linjer - resten kan komme til at virke forstyrrende, og fjerner fokus.

Moderne design er for dig, der kan lide minimalisme og simpelt design. Er du bekymret for at miste varmen og personligheden i dit hjem, kan du med fordel bare indføre elementer fra stilen, da den også kan fungere i en miks af flere stile.

Hvordan indretter jeg et moderne hjem?


Moderne huse har ofte rene linjer, med et simpelt udtryk i både arkitektur og indretning. Der er sjældent mange forstyrrende elementer, så man i stedet kan fokusere på designet. Når du vil udskifte stilen i dit hjem til at matche modernisme, kan det være en god idé at starte med at gå dine pynteting igennem. Du behøver ikke nødvendigvis at rydde ud i dem, men det kan være en mulighed at omarrangere dem, eller placere nogle af dem i et andet rum. Moderne indretning præges i høj grad også af belysningen, og her kan du med nogenlunde sikkerhed gå ud fra at “nyt” er moderne. Spots, LED, og hvidt lys kendetegner den moderne indretning, men vær forsigtig med at bruge for meget. Med for meget hvidt lys kan du miste noget at varmen i dit hjem, så supplér gerne med en lysdæmper eller glødepærer.
Farverne er typisk nuancer af mørke eller hvid farver. Holder du vægge, gulve og loft i lyse farver, kan du skabe kontraster ved hjælp af møbler og detaljer. Giv eventuelt et element af “pangfarve” med et mindre møbel. Det er lettere at skifte ud, og giver dig mulighed for at vise lidt mere personlighed, og varme.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.