Curlew House
Curlew House
Round Table Design
The clients approached us to design them a more modern and organic refuge for their second home on the Texas Coast. They did not want the traditional coastal look but rather a clean look that would accentuate the amazing outdoor view. They frequently entertain and wanted a gathering space as well as functional comfortable bedrooms for their quests. The main areas were gutted and the transformation was everything they hoped for......
Funkis 1-plan
Funkis 1-plan
Skanlux byggefirma A/S
Flot spisestue med store vinduer og masser af lys
Arkitekttegnet køkken
Arkitekttegnet køkken
Jönsson Plus
Det uventede brug af forskellige materialer giver dette køkken sit særpræg. Vitrineskabet har fået en næsten sort vogngrøn farve, hentet fra de gamle gadedøre i Amsterdam. Ved specielle farveønsker, laver vi altid prøver til godkendelse.
Vedbæk Villa
Vedbæk Villa
Anne-Mette Fiil Boligindretning
Smukt grafisk rum. Poliforms wenge stole og silketæpper fra The Rug company.
Norrebro - penthouse
Norrebro - penthouse
AKL Design consultancy
Custom designed bed-end, with storage inside. Custom designed bed, for the low-ceiling attic.
Sort Køkken
Sort Køkken
User
AUBO køkken i model Sense Sort
Norrebro - penthouse
Norrebro - penthouse
AKL Design consultancy
Sourcing of old / second hand furniture for the moderne style living room.
Vedbæk Villa
Vedbæk Villa
Anne-Mette Fiil Boligindretning
TV stuen, hvor TV er gemt væk. Der er kig til den nedre stue.
De fleste vil nok sige, at de bor moderne, hvis de har et nyligt renoveret hjem. Det er imidlertid i ikke dét, der definerer modernisme. Nyt er ikke nødvendigvis lig moderne, men mange foretrækker moderne arkitektur, hvorfor adskillige nye bygninger er i netop denne stil. Modernismen kendetegnes ved stærke, rene linjer, og traditionelle byggematerialer. Stilen bærer også elementer af minimalismen, hvorfor den til tider kan forveksles med traditionelt design fra Skandinavien. Den moderne stil byder ikke på pynteting, eller unødvendige nips. Man skal kunne se og nyde arkitekturen, farverne, og de stærke linjer - resten kan komme til at virke forstyrrende, og fjerner fokus.

Moderne design er for dig, der kan lide minimalisme og simpelt design. Er du bekymret for at miste varmen og personligheden i dit hjem, kan du med fordel bare indføre elementer fra stilen, da den også kan fungere i en miks af flere stile.

Hvordan indretter jeg et moderne hjem?


Moderne huse har ofte rene linjer, med et simpelt udtryk i både arkitektur og indretning. Der er sjældent mange forstyrrende elementer, så man i stedet kan fokusere på designet. Når du vil udskifte stilen i dit hjem til at matche modernisme, kan det være en god idé at starte med at gå dine pynteting igennem. Du behøver ikke nødvendigvis at rydde ud i dem, men det kan være en mulighed at omarrangere dem, eller placere nogle af dem i et andet rum. Moderne indretning præges i høj grad også af belysningen, og her kan du med nogenlunde sikkerhed gå ud fra at “nyt” er moderne. Spots, LED, og hvidt lys kendetegner den moderne indretning, men vær forsigtig med at bruge for meget. Med for meget hvidt lys kan du miste noget at varmen i dit hjem, så supplér gerne med en lysdæmper eller glødepærer.
Farverne er typisk nuancer af mørke eller hvid farver. Holder du vægge, gulve og loft i lyse farver, kan du skabe kontraster ved hjælp af møbler og detaljer. Giv eventuelt et element af “pangfarve” med et mindre møbel. Det er lettere at skifte ud, og giver dig mulighed for at vise lidt mere personlighed, og varme.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.