Luxury Master Suite
Luxury Master Suite
Mountainwood ConstructionMountainwood Construction
The phrase "luxury master suite" brings this room to mind. With a double shower, double hinged glass door and free standing tub, this water room is the hallmark of simple luxury. It also features a drop down lighting, a hemlock ceiling and brushed nickel fixtures paired with a majestic view. Photo by Azevedo Photo
Parker Project
Parker Project
Stephanie Alegre InteriorsStephanie Alegre Interiors
Casual yet refined family room with custom built-in, custom fireplace, wood beam, custom storage, picture lights. Natural elements.
Bayside
Bayside
David R. Lamb, Landscape ArchitectDavid R. Lamb, Landscape Architect
This propery is situated on the south side of Centre Island at the edge of an oak and ash woodlands. orignally, it was three properties having one house and various out buildings. topographically, it more or less continually sloped to the water. Our task was to creat a series of terraces that were to house various functions such as the main house and forecourt, cottage, boat house and utility barns. The immediate landscape around the main house was largely masonry terraces and flower gardens. The outer landscape was comprised of heavily planted trails and intimate open spaces for the client to preamble through. As the site was largely an oak and ash woods infested with Norway maple and japanese honey suckle we essentially started with tall trees and open ground. Our planting intent was to introduce a variety of understory tree and a heavy shrub and herbaceous layer with an emphisis on planting native material. As a result the feel of the property is one of graciousness with a challenge to explore.
Lake Front Country Estate
Lake Front Country Estate
Markalunas Architecture GroupMarkalunas Architecture Group
Lake Front Country Estate Entry Porch, designed by Tom Markalunas, built by Resort Custom Homes. Photography by Rachael Boling
New County Road
New County Road
Signature Interior DesignsSignature Interior Designs
White kitchen with stacked wall cabinets, custom range hood, and large island with plenty of seating.
Beautiful Santa Barbara Residential Remodel
Beautiful Santa Barbara Residential Remodel
DesignArt StudiosDesignArt Studios
Beautiful grand kitchen, with a classy, light and airy feel. Each piece was designed and detailed for the functionality and needs of the family.
GHOSTDANCE
GHOSTDANCE
MarvinMarvin
This 10,970 square-foot, single-family home took the place of an obsolete structure in an established, picturesque Milwaukee suburb. The newly constructed house feels both fresh and relevant while being respectful of its surrounding traditional context. It is sited in a way that makes it feel as if it was there very early and the neighborhood developed around it. The home is clad in a custom blend of New York granite sourced from two quarries to get a unique color blend. Large, white cement board trim, standing-seam copper, large groupings of windows, and cut limestone accents are composed to create a home that feels both old and new—and as if it were plucked from a storybook. Marvin products helped tell this story with many available options and configurations that fit the design.
Montville Bath renovation
Montville Bath renovation
Karla Trincanello, CID, Interior Decisions, Inc.Karla Trincanello, CID, Interior Decisions, Inc.
This well used but dreary bathroom was ready for an update but this time, materials were selected that not only looked great but would stand the test of time. The large steam shower (6x6') was like a dark cave with one glass door allowing light. To create a brighter shower space and the feel of an even larger shower, the wall was removed and full glass panels now allowed full sunlight streaming into the shower which avoids the growth of mold and mildew in this newly brighter space which also expands the bathroom by showing all the spaces. Originally the dark shower was permeated with cracks in the marble marble material and bench seat so mold and mildew had a home. The designer specified Porcelain slabs for a carefree un-penetrable material that had fewer grouted seams and added luxury to the new bath. Although Quartz is a hard material and fine to use in a shower, it is not suggested for steam showers because there is some porosity. A free standing bench was fabricated from quartz which works well. A new free standing, hydrotherapy tub was installed allowing more free space around the tub area and instilling luxury with the use of beautiful marble for the walls and flooring. A lovely crystal chandelier emphasizes the height of the room and the lovely tall window.. Two smaller vanities were replaced by a larger U shaped vanity allotting two corner lazy susan cabinets for storing larger items. The center cabinet was used to store 3 laundry bins that roll out, one for towels and one for his and one for her delicates. Normally this space would be a makeup dressing table but since we were able to design a large one in her closet, she felt laundry bins were more needed in this bathroom. Instead of constructing a closet in the bathroom, the designer suggested an elegant glass front French Armoire to not encumber the space with a wall for the closet.The new bathroom is stunning and stops the heart on entering with all the luxurious amenities.
Point Loma Addition Remodel
Point Loma Addition Remodel
Lars Remodeling & DesignLars Remodeling & Design
The goal for this Point Loma home was to transform it from the adorable beach bungalow it already was by expanding its footprint and giving it distinctive Craftsman characteristics while achieving a comfortable, modern aesthetic inside that perfectly caters to the active young family who lives here. By extending and reconfiguring the front portion of the home, we were able to not only add significant square footage, but create much needed usable space for a home office and comfortable family living room that flows directly into a large, open plan kitchen and dining area. A custom built-in entertainment center accented with shiplap is the focal point for the living room and the light color of the walls are perfect with the natural light that floods the space, courtesy of strategically placed windows and skylights. The kitchen was redone to feel modern and accommodate the homeowners busy lifestyle and love of entertaining. Beautiful white kitchen cabinetry sets the stage for a large island that packs a pop of color in a gorgeous teal hue. A Sub-Zero classic side by side refrigerator and Jenn-Air cooktop, steam oven, and wall oven provide the power in this kitchen while a white subway tile backsplash in a sophisticated herringbone pattern, gold pulls and stunning pendant lighting add the perfect design details. Another great addition to this project is the use of space to create separate wine and coffee bars on either side of the doorway. A large wine refrigerator is offset by beautiful natural wood floating shelves to store wine glasses and house a healthy Bourbon collection. The coffee bar is the perfect first top in the morning with a coffee maker and floating shelves to store coffee and cups. Luxury Vinyl Plank (LVP) flooring was selected for use throughout the home, offering the warm feel of hardwood, with the benefits of being waterproof and nearly indestructible - two key factors with young kids! For the exterior of the home, it was important to capture classic Craftsman elements including the post and rock detail, wood siding, eves, and trimming around windows and doors. We think the porch is one of the cutest in San Diego and the custom wood door truly ties the look and feel of this beautiful home together.
Expansive Traditional in Scarsdale
Expansive Traditional in Scarsdale
Bilotta Kitchen & HomeBilotta Kitchen & Home
For this project, the entire kitchen was designed around the “must-have” Lacanche range in the stunning French Blue with brass trim. That was the client’s dream and everything had to be built to complement it. Bilotta senior designer, Randy O’Kane, CKD worked with Paul Benowitz and Dipti Shah of Benowitz Shah Architects to contemporize the kitchen while staying true to the original house which was designed in 1928 by regionally noted architect Franklin P. Hammond. The clients purchased the home over two years ago from the original owner. While the house has a magnificent architectural presence from the street, the basic systems, appointments, and most importantly, the layout and flow were inappropriately suited to contemporary living. The new plan removed an outdated screened porch at the rear which was replaced with the new family room and moved the kitchen from a dark corner in the front of the house to the center. The visual connection from the kitchen through the family room is dramatic and gives direct access to the rear yard and patio. It was important that the island separating the kitchen from the family room have ample space to the left and right to facilitate traffic patterns, and interaction among family members. Hence vertical kitchen elements were placed primarily on existing interior walls. The cabinetry used was Bilotta’s private label, the Bilotta Collection – they selected beautiful, dramatic, yet subdued finishes for the meticulously handcrafted cabinetry. The double islands allow for the busy family to have a space for everything – the island closer to the range has seating and makes a perfect space for doing homework or crafts, or having breakfast or snacks. The second island has ample space for storage and books and acts as a staging area from the kitchen to the dinner table. The kitchen perimeter and both islands are painted in Benjamin Moore’s Paper White. The wall cabinets flanking the sink have wire mesh fronts in a statuary bronze – the insides of these cabinets are painted blue to match the range. The breakfast room cabinetry is Benjamin Moore’s Lampblack with the interiors of the glass cabinets painted in Paper White to match the kitchen. All countertops are Vermont White Quartzite from Eastern Stone. The backsplash is Artistic Tile’s Kyoto White and Kyoto Steel. The fireclay apron-front main sink is from Rohl while the smaller prep sink is from Linkasink. All faucets are from Waterstone in their antique pewter finish. The brass hardware is from Armac Martin and the pendants above the center island are from Circa Lighting. The appliances, aside from the range, are a mix of Sub-Zero, Thermador and Bosch with panels on everything.
Tonal Harmony Great Room Fireplace View
Tonal Harmony Great Room Fireplace View
Drewett WorksDrewett Works
With adjacent neighbors within a fairly dense section of Paradise Valley, Arizona, C.P. Drewett sought to provide a tranquil retreat for a new-to-the-Valley surgeon and his family who were seeking the modernism they loved though had never lived in. With a goal of consuming all possible site lines and views while maintaining autonomy, a portion of the house — including the entry, office, and master bedroom wing — is subterranean. This subterranean nature of the home provides interior grandeur for guests but offers a welcoming and humble approach, fully satisfying the clients requests. While the lot has an east-west orientation, the home was designed to capture mainly north and south light which is more desirable and soothing. The architecture’s interior loftiness is created with overlapping, undulating planes of plaster, glass, and steel. The woven nature of horizontal planes throughout the living spaces provides an uplifting sense, inviting a symphony of light to enter the space. The more voluminous public spaces are comprised of stone-clad massing elements which convert into a desert pavilion embracing the outdoor spaces. Every room opens to exterior spaces providing a dramatic embrace of home to natural environment. Grand Award winner for Best Interior Design of a Custom Home The material palette began with a rich, tonal, large-format Quartzite stone cladding. The stone’s tones gaveforth the rest of the material palette including a champagne-colored metal fascia, a tonal stucco system, and ceilings clad with hemlock, a tight-grained but softer wood that was tonally perfect with the rest of the materials. The interior case goods and wood-wrapped openings further contribute to the tonal harmony of architecture and materials. Grand Award Winner for Best Indoor Outdoor Lifestyle for a Home This award-winning project was recognized at the 2020 Gold Nugget Awards with two Grand Awards, one for Best Indoor/Outdoor Lifestyle for a Home, and another for Best Interior Design of a One of a Kind or Custom Home. At the 2020 Design Excellence Awards and Gala presented by ASID AZ North, Ownby Design received five awards for Tonal Harmony. The project was recognized for 1st place – Bathroom; 3rd place – Furniture; 1st place – Kitchen; 1st place – Outdoor Living; and 2nd place – Residence over 6,000 square ft. Congratulations to Claire Ownby, Kalysha Manzo, and the entire Ownby Design team. Tonal Harmony was also featured on the cover of the July/August 2020 issue of Luxe Interiors + Design and received a 14-page editorial feature entitled “A Place in the Sun” within the magazine.
Breathtaking Primary Bath Remodel
Breathtaking Primary Bath Remodel
Sutherland Design Home, LLCSutherland Design Home, LLC
We removed the long wall of mirrors and moved the tub into the empty space at the left end of the vanity. We replaced the carpet with a beautiful and durable Luxury Vinyl Plank. We simply refaced the double vanity with a shaker style.
Home Addition
Home Addition
L Marie Interior DesignL Marie Interior Design
Clients' first home and there forever home with a family of four and in laws close, this home needed to be able to grow with the family. This most recent growth included a few home additions including the kids bathrooms (on suite) added on to the East end, the two original bathrooms were converted into one larger hall bath, the kitchen wall was blown out, entrying into a complete 22'x22' great room addition with a mudroom and half bath leading to the garage and the final addition a third car garage. This space is transitional and classic to last the test of time.

Billeder og indretningsidéer

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.