1.265.081 Billeder af dagligstue

Når det kommer til boligindretning, er stuen helt sikkert et af de vigtigste rum. En dagligstue kan anvendes til mange formål, og er ofte det rum i boligen, hvor man bruger mest tid. Det er et opholdsrum, et familierum, og et rum til fest og gode stunder. Det er der familien samles, og hvor minder skabes. Enhver husstand bruger meget tid i stuen, hvorfor mange vælger at bruge flere ressourcer på den helt rigtige indretning. Vælg de rigtige møbler til stuen, og sammensæt dem så de afspejler dig. På den måde skaber du et hyggeligt rum med mange funktioner.

Hvad er den bedste indretning af en stue?


Den bedste indretning af netop din stue, afhænger af hvordan I bruger den. Er det et familierum, hvor der skal være plads til leg og spil, kan det være en idé at indrette sig efter at have masser af plads. En hjørnesofa med et lille sofabord kan gøre det muligt for dig at engagerer dig i børnene, men stadig have et øje på nyhederne. Er omdrejningspunktet i stuen muligheden for at slappe af efter en lang dag, er siddepladserne den vigtigste del. Den rigtige sofa eller lænestol kan skabe underværker, når man har brug for at falde helt ned. Bruger I stuen som samlingspunkt når I skal hygge, skal der være plads til at I alle kan sidde nær hinanden. Overvej også en brændeovn eller pejs, for at skabe en helt unik stemning. Mange nyder også godt af indretning for at skabe ro og balance i rummet. Det giver rig mulighed for at slappe af og lade op.

Hvilke møbler skal jeg vælge til min dagligstue?


Dine valg af stuemøbler vil naturligt afhænge af hvordan I bruger rummet. Hent inspiration til stuen fra de stile du foretrækker, og design rummet virtuelt, før du starter dine indkøb. Der er ingen tvivl om at møblerne er noget af det vigtigste, når du indretter din stue. Overvej derfor nøje hvilke møbler og materialer, der passer til dine behov. Med mindre du nyder at skifte ud ofte, kan det i de fleste tilfælde betale sig at investere i kvalitet. En lædersofa er simpel at vedligeholde, og er yderst tilgivende overfor spild. Sofaborde i massivt træ er robuste, og kan holde i mange år. Desværre er de meget modtagelige overfor væsker, så jævnlige behandlinger og forsigtighed er nødvendig.
Kvalitet behøver er ikke nødvendigvis forbundet med en høj pris. Det er populært at omdesigne sin stue, hvorfor du kan finde mange guldkorn på lagersalg og i møbeloutlets. Der er ofte noget for enhver smag og kvaliteten er til at føle på.

Hvordan får jeg mere opbevaring i min stue?


Vi kan alle have brug for rydde op i stuen engang i mellem. Hvad enten det er på grund af gæster, at det flyder med legetøj, eller bare en generel oprydning. Der er mange muligheder for opbevaring i stuen, og der er helt sikkert også en løsning til dig. Fra traditionelle løsninger som skabe, skuffer, kommoder, til mere kreative løsninger som indbygget opbevaring i sofa og sofabord. Der er rig mulighed for at gemme rodet væk på en organiseret måde, så du kan finde det igen, næste gang det skal bruges. Tag et kig her på siden, og find inspiration der passer til netop din stue.

Bliv inspireret af billeder af dagligstuer her på Houzz

Foto: Mick Friis
Trappe - charlottepbp

Poolbord - christina_jensen21

Stof /uld sofa og læder sofa sammen - line_bendtsen

Et gammelt kort er en hyggelig og fed måde at få farver/kultur ind i hjemmet på - jespervittrup1966

Camilla Stephan © Houzz 2016
Garagen eller hvis vi laver en udestue! - nanna_andersen

I Veksø kunne det være ideen. - pernille_andersen11

Indretning + styling: Design Circus Foto: Andreas Mikkel Hansen

Ombygnings-, sammenlægnings, og indretningsprojekt af 2 lejligheder på Gammelholm i hjertet af København K
Billedet i baggrunden - hellehaahrnielsen

http://www.andre.dk/andre.dk/welcome.html
Fint at trappen går ud i bredden, og at pejsen står mellem de to rum, men uden at skille dem meget ad - khojland

busy bees boligstyling, busy bees photography, jason vosper
Frækt og flot! - jespervittrup1966

© 2017 Houzz
Flotte lamper - god farve harmoni - dorte_hovalt

Lyst, enkelt og hyggeligt - jespervittrup1966

Jason Vosper Stue holdt i smukke rosa og grå farver. Skaber både varme og ro

Minder i slicno nasem - mrzebih

Photocredit: Anders Hviid
Bærende bjælker - lones_ndergaardleth_nielsen

In the living room, the atmosphere must remain relaxed, but there must be room for your unique elements. We are very fond of soft, clean furniture in grey and blue shades. Our sofas and chairs are wonderfully accompanied by our raw oak and concrete table. Great storage solutions are key to store your personal items - as well as displaying them.
skabet foran åbning til køkkenet uden bagbeklædning. - karenmp1111

cool aerie rhythm of window frames wood and white, cream with a balancing black - bajangail

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.