1. Køkken

Ideer til et lille køkken

Hvordan kan jeg udnytte pladsen i mit lille køkken?

Et lille køkken er ikke ensbetydende med trængsel og minimale opbevaringsmuligheder. Faktisk kan du gøre rigtig meget for at skabe mere plads i et lille køkken. Læs bare videre her.

Gå efter det minimalistiske look

Når du skal til at købe hvidevarer, så sørg for at købe minimalistiske køkkenskabe og køkkenskuffer, dvs. hvidevarer, der ikke har for meget unødvendigt pynt. Hvis der er for mange detaljer eller farver i dit køkken, kan det lille køkken hurtigt komme til at se endnu mindre ud. Det er derfor vigtigt at bevare det minimalistiske look.

Pænt skal det se ud

Et lille køkken bør ikke fylde for meget med ting og sager. Sørg altid for at have alle de små ting gemt væk i skuffen. Hvis du har for mange ting stående på køkkenbordet, kan det nemt skabe en fornemmelse af rod og tranghed – også selvom, du har stillet dem ordentligt op.

Udnyt kubikmeterne helt oppe til loftet

Med begrænset plads, er udnyttelse af potentiel plads helt fundamentalt. Da du ikke vil have stor mulighed for at skabe mere plads på langs, bør du i stedet prøve at skabe mere plads ved at gå op ad. De fleste moderne køkkener udnytter allerede pladsen helt oppe til hjørnerne – mest af stilistiske årsager. Ved at udnytte pladsen her, får du både et praktisk, og ikke mindst, moderne lille køkken.

Hvor meget koster det at renovere et lille køkken?

Når det kommer til stykket, kommer prisen på et lille køkken an på, hvor meget, du vil gøre ud af det, og ligeledes hvor god kvaliteten på dine fliser og hvidevarer er.

Hvis du vil spare penge på håndværkerarbejdet, kan du eventuelt selv rive det gamle køkken ned. Da det på forhånd er et lille køkken, bør nedrivningen ikke tage så lang tid. Du kunne for eksempel få hjælp af en ven.

Ønsker du en totalrenovering af dit lille køkken, dvs. både nedrivning og montering, kunne dit lille køkken komme til at koste mellem 20.000. og 60.000 kr.

Hvis du derimod ”kun” renoverer uden at rive for meget ned, kunne dit lille køkken eksempelvis koste mellem 5.000 og 20.000 kr.

Houzz.dk kan du få uforpligtende tilbud fra eksperter inden for køkkenrenovering. Du kan ligeledes få inspiration til indretningen af et lille køkken.


Uanset om du søger inspiration til lille køkken -renovering, eller skal til at bygge et designer-køkken helt fra bunden, kan du hos Houzz finde 86.255 billeder fra landets bedste designere, dekoratører og arkitekter, herunder J Campbell Interiors og AUBO Danmark. Gennemse lille -billeder i forskellige farver og designs, og når du finder et lille køkken -design, som inspirerer dig, kan du gemme det i din idébog. Du kan ligeledes kontakte eksperten, der uploadede det billede, som du i første omgang blev inspireret af. Oplev det smukke lille køkken -idé-billedgalleri for at finde ud af, hvorfor netop Houzz er den bedste platform inden for boligforbedring og design.,
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.