Lake Bluff Lodge (Completed)
Lake Bluff Lodge (Completed)
Modern Rustic Homes
The dining room provides the perfect space to entertain. The plank inlay at the alcove has a built in buffet cabinet for additional storage and service space. A mixture of materials and heavy timber beams provide another example of Modern Rustic Living.
Past Basket Vignettes - Geneva, IL
Past Basket Vignettes - Geneva, IL
PB Kitchen Design
Reclaimed beams used as new cooking hearth surround.Quarter sawn oak cabinets and re-purposed butcher shop rack on backsplash.
Ketchum Cabin Retreat
Ketchum Cabin Retreat
Glo European Windows & Doors
The living, dining, and kitchen opt for views rather than walls. The living room is encircled by three, 16’ lift and slide doors, creating a room that feels comfortable sitting amongst the trees. Because of this the love and appreciation for the location are felt throughout the main floor. The emphasis on larger-than-life views is continued into the main sweet with a door for a quick escape to the wrap-around two-story deck.
Nordisk indretning hitter som aldrig før, og det har budt rustik indretning indenfor i varmen hos danskerne. Rustik boligindretning viser personlighed og giver plads til moderne møbler i samspil med naturlige elementer. Farveskemaet er meget simpelt og lyst, som du kender det, da lyset og det udendørs liv inviteres indenfor. Rustik indretning er elegant men holdes simpel, hvilket stemmer godt overens med den nordisk inspirerede indretning.

Hvordan indretter jeg min bolig i elegant, rustik stil?


Når du skal indrette i ægte rustik stil, skal du som det første tænke rå natur ind i din bolig; hvordan du på elegant vis kan indrette med naturens egne elementer. Gå en tur i skoven og find den flotteste birketræstamme til stuen; giv den sit eget liv i stuen ved at benytte den som sofabord. Det kræver ikke mere end montering af et par hjul, og du har det smukkeste stykke møbel. Tænk i disse linjer når du går i gang med at indrette. Træ er fantastisk til at give et rustikt look, og går fint hånd i hånd sammen med elementer i beton og marmor. Derudover må du gerne bruge møbler med karakter. Det kan patinerede møbler give dig, da de tilføjer personlighed til din indretning – du kan med garanti finde sådanne møbler på loppemarked eller auktion. Tænk i disse baner når du indretter, og du ender med at stå med en gennemført personlig og rustik indretning.

Hvordan kan jeg selv tilføje ekstra rustik charme til min bolig?


Det er altid nemmest at gå ud og købe sig til ting og sager, som passer ind i den stil, man gerne vil have, skal præge boligen. Men, er du gør-det-selv typen, er der mange ting, du selv kan kaste dig ud i for at skabe den helt perfekte indretning sprængfyldt med rustik charme og personlighed. Træ er jo som sagt det gennemgående i rustik boligindretning; gå derfor på jagt efter en længere birketræstamme. Den skal du nemlig bruge til at hænge på væggen – i mindre stykker naturligvis. Skær træstammen i mindre, tynde stykker og dekorer væggen med dem. De er et godt alternativ til de alle de billedrammer, man ellers har tendens til at hænge op. Brug dobbeltklæbende skumtape, da du ellers beskadiger din væg. Hæng dem tilfældigt op – det må gerne se lidt tilfældigt og rodet ud, selvom det måske ikke er det, da det ellers bliver for stringent at se på, og så forsvinder charmen! På ganske kort tid har du en personlig, elegant og meget charmerende rustik væg, som ikke mange kan gøre dig kunsten efter.

Hvilke detaljer kan jeg benytte til at fremhæve den rustikke indretning?


Det er heldigvis ganske enkelt at tilføje detaljer, som fremhæver det rustikke i din bolig. Der skal ikke mere til end lys og naturlige elementer. Har du gamle gardiner hængende, vil det være optimalt enten helt at fjerne dem eller skifte dem ud med nogle transparente gardiner, da de lader lyset komme indenfor. Sæt vilde og farverige blomster og krydderurter i små vaser og potter rundt omkring, og pynt møblerne med puder i moderne quilt. Mere skal der ikke til for at give en rustik indretning et mere personligt touch.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.