Klassisk stil er fantastisk elegant, hvis man formår at køre en gennemført klassisk stil. Endnu bedre er det, hvis man er så heldig at være omgivet af stuklofter og store, lyse rum. Det er bestemt ikke den nemmeste opgave at indrette med klassisk design, da det tager tid at ende med et sofistikeret og elegant resultat. Men, er du dedikeret til et look, der er tidsløst, glamourøst og ikke mindst luksuriøst, så er det bestemt alle anstregelser værd.

Hvilke farver vil være optimale at vælge til væggene, så de passer til en klassisk indretning?


For overhovedet at komme i gang med en flot klassisk indretning kræver det, at væggene bliver malet i de rigtige farver. Det koster ikke en herregård, og er derfor et overskueligt projekt at kaste sig ud i som det første. For at opnå en elegant og luksuriøs fornemmelse, vil farver såsom sølvgrå og jord-brun være perfekte til formålet. Lad den sølvgrå farve være den dominerende farve, da det godt kan blive for meget med den jord-brune farve. Vil du gerne gå all-in på indretningen, kan du med fordel male dine indvendige døre sorte, da tilføjer ekstra elegance til rummet.

Hvilke former for tekstiler skal jeg gå efter for at opnå en elegant, klassisk stil?


Det er i særdeleshed vigtigt at tilføje, at tekstiler er en vigtig del af en klassisk indretning. For at opnå en elegant, klassisk stil, skal du hænge flotte og glamourøse gardiner op. Her er det vigtigt at tilføje, at loft-til-gulv gardiner er at foretrække, hvis disse kan benyttes. De fremhæver detaljerne i dit hjem, og binder dit loft og gulv sammen, hvilket giver et raffineret look. Sørg for at holde dig til elegante materialer såsom bomuld og silke. Nu vi er ved tekstiler, vil det også være fordelagtigt at lade puder indgå i din indretning; vælg store puder i fløjl, da det tilføjer ekstra elegance til dine møbler. Det er detaljerne, som fuldender den klassiske stil.

Hvilket tilbehør skal jeg anskaffe, hvis jeg gerne vil skabe klassisk elegance helt ned i detaljerne?


Når du ser billeder af klassiske hjem, vil guld, sølv og andre metalliske nuancer være fremtrædende. Derfor skal du forsøge at gå efter disse nuancer, hvilket du meget enkelt kan gøre ved hjælp af smukke og stilfulde sølv vaser, serveringsbakker og skåle. Men, vær forsigtig med deltaljerne og de metalliske nuancer, da du ellers kan risikere, at det kommer til at se billigt ud. Men, indret endelig gerne med smukke spejle og fade i disse nuancer, da det ser stilfuldt ud og passer perfekt ind i klassisk indretning.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.