Find den rigtige lokale ekspert til dit projekt
Find de bedste design- og renoveringseksperter på Houzz
The Slatted Extension
The Slatted Extension
YARD ArchitectsYARD Architects
We were asked to resolve a problem with the layout of a house in the Whitehall Park Conservation Area in Islington. The house had wonderful high ceilings and well proportioned reception rooms, but the kitchen was very compromised. It was housed in an old side return extension and accessed through a warren of other rooms. It was too small and low, didn’t relate well to the dining room and was cut off from the other rooms in the house, accessed down a small flight of steps. The owners wanted a generous, multifunctional family space where they could enjoy time together. Our solution was to take out the side wall of the rear reception room, reconstruct the side return completely and join the two spaces to create a lateral kitchen dining space. Behind this space the old dining room, with less access to natural light, became a utility room, cloakroom and music room. We flipped the kitchen into the old reception room and lowered the floor to create one seamless room level with the garden. This gave the kitchen a huge ceiling height and meant we could increase the size of the French doors which open out onto the garden, making them very grand and a real focal point of the room. The extension itself has a fully glazed roof to bring the most amount of light into the space, including electrically opening rooflights for ventilation. To avoid the dining room being overlooked by the neighbours upper windows, we designed a series of louvres made of oak to line the underside of the roof. These allow filtered light into the extension whilst maintaining a sense of privacy and enclosure. They are openable to allow the glass to be cleaned and we used them to inform the rest of the interior. The extension contrasts to the more traditional kitchen area with its high ceilings and ornate cornice, using oak panels as a lining around the walls. The opening into the kitchen forms a datum line, above which the oak is clad in battens to create texture and tie into design of the louvres. A bench containing storage runs all the way around the dining room and a large pivot window frames views from the music room into the garden. The window can be fully opened to connect the dining room to the outside. The rear wall of the dining room is finished in natural clay plaster, continuing the warm earthy tones of the oak cladding. Externally we used a traditional yellow stock brick so the extension feels like it belongs to the house, but we used the brick in a sawtooth bond, laying them at 45 degrees to create a triangular pattern which create interesting shadows throughout the day.
Potrero Hill House & Studio
Potrero Hill House & Studio
Cathie Hong InteriorsCathie Hong Interiors
This young married couple enlisted our help to update their recently purchased condo into a brighter, open space that reflected their taste. They traveled to Copenhagen at the onset of their trip, and that trip largely influenced the design direction of their home, from the herringbone floors to the Copenhagen-based kitchen cabinetry. We blended their love of European interiors with their Asian heritage and created a soft, minimalist, cozy interior with an emphasis on clean lines and muted palettes.
Scandinavian design bathroom with bathtub
Scandinavian design bathroom with bathtub
Asset Project ManagementAsset Project Management
This Scandinavian design minimalist bathroom was an upgrade from badly laid out previous bathroom. The design settled for a bathtub after initially considering wet room. Underfloor heating was the final touch of comfort to this new bathroom space.
Projet Horizon
Projet Horizon
Bel Atelier - Décoratrice d'intérieurBel Atelier - Décoratrice d'intérieur
Réorganiser et revoir la circulation tout en décorant. Voilà tout le travail résumé en quelques mots, alors que chaque détail compte comme le claustra, la cuisine blanche, la crédence, les meubles hauts, le papier peint, la lumière, la peinture, les murs et le plafond
California Scandi-Modern
California Scandi-Modern
Libby Raab ArchitectureLibby Raab Architecture
Home Office with built-in laminate desk, and white oak floating shelves

343.377 billeder af skandinavisk design og indretning

Tunbridge Wells Attic Conversion
Tunbridge Wells Attic Conversion
Nicky Percival LimitedNicky Percival Limited
Working from home desk and chair space in large dormer window with view to the garden. Crewel work blinds, dark oak floor and exposed brick work with cast iron fireplace.
1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.