PH MirrorPH Mirror
PH FurniturePH Furniture
Created in the late 1930s, the PH mirror features backlit illumination that provides a reflection that is free from shadows and glare. PH’s wall mounted mirror design fits harmoniously with the widest variety of interior settings – from the grandest of hallways to the smallest of bathrooms – and provides a reflection of superior clarity regardless of its environment.
Alhambra Spanish RenovationAlhambra Spanish Renovation
Julia Chasman DesignJulia Chasman Design
Vintage Tub & Bath supplied the farmhouse sink and brass bridge faucet. The window was recreated from vintage sashes found at Pasadena Architectural Salvage, which also supplied the brass cabinet hardware. Cabinets by Fernando's Building Materials in Cypress Park area of Los Angeles. Custom stain finish in Charcoal Blue.
Greenbrae ModernGreenbrae Modern
ballonSTUDIO interiors & remodelingballonSTUDIO interiors & remodeling
We mixed modern design with rustic furnishings for a classic family home. She's a little bit country and he's a little bit rock and roll. We combined rustic furniture, lighting and accessories with this ultra-modern Italian stainless steel kitchen in this remodel of a family home in Marin County for a family with two children. --- Project designed by ballonSTUDIO. They discreetly tend to the interior design needs of their high-net-worth individuals in the greater Bay Area and to their second home locations. For more about ballonSTUDIO, see here: https://www.ballonstudio.com/ To learn more about this project, see here: https://www.ballonstudio.com/eliseo
Alhambra Spanish RenovationAlhambra Spanish Renovation
Julia Chasman DesignJulia Chasman Design
We enlarged the existing shower (which had been added on in an earlier renovation) and customized it with a beautiful old-fashioned style exposed pipe shower system from Vintage Tub & Bath and mixed two different wall tiles for added visual interest. A hand-made Malibu tile is used as a deco on the diagonal in the shower niche, and orange square 1" hexes give the shower floor a real pop.
East VillageEast Village
CM Natural DesignsCM Natural Designs
These young hip professional clients love to travel and wanted a home where they could showcase the items that they've collected abroad. Their fun and vibrant personalities are expressed in every inch of the space, which was personalized down to the smallest details. Just like they are up for adventure in life, they were up for for adventure in the design and the outcome was truly one-of-kind. Photos by Chipper Hatter
Monterey ProjectMonterey Project
M&P Design GroupM&P Design Group
Powder room
Temptation Gray BarTemptation Gray Bar
Thyme & Place Design LLCThyme & Place Design LLC
When my client had to move from her company office to work at home, she set up in the dining room. Despite her best efforts, this was not the long-term solution she was looking for. My client realized she needed a dedicated space not on the main floor of the home. On one hand, having your office space right next to the kitchen is handy. On the other hand, it made separating work and home life was not that easy. The house was a ranch. In essence, the basement would run entire length of the home. As we came down the steps, we entered a time capsule. The house was built in the 1950’s. The walls were covered with original knotty pine paneling. There was a wood burning fireplace and considering this was a basement, high ceilings. In addition, there was everything her family could not store at their own homes. As we wound though the space, I though “wow this has potential”, Eventually, after walking through the laundry room we came to a small nicely lit room. This would be the office. My client looked at me and asked what I thought. Undoubtedly, I said, this can be a great workspace, but do you really want to walk through this basement and laundry to get here? Without reservation, my client said where do we start? Once the design was in place, we started the renovation. The knotty pine paneling had to go. Specifically, to add some insulation and control the dampness and humidity. The laundry room wall was relocated to create a hallway to the office. At the far end of the room, we designated a workout zone. Weights, mats, exercise bike and television are at the ready for morning or afternoon workouts. The space can be concealed by a folding screen for party time. Doors to an old closet under the stairs were relocated to the workout area for hidden storage. Now we had nice wall for a beautiful console and mirror for storage and serving during parties. In order to add architectural details, we covered the old ugly support columns with simple recessed millwork panels. This detail created a visual division between the bar area and the seating area in front of the fireplace. The old red brick on the fireplace surround was replaced with stack stone. A mantle was made from reclaimed wood. Additional reclaimed wood floating shelves left and right of the fireplace provides decorative display while maintaining a rustic element balancing the copper end table and leather swivel rocker. We found an amazing rug which tied all of the colors together further defining the gathering space. Russet and burnt orange became the accent color unifying each space. With a bit of whimsy, a rather unusual light fixture which looks like roots from a tree growing through the ceiling is a conversation piece. The office space is quite and removed from the main part of the basement. There is a desk large enough for multiple screens, a small bookcase holding office supplies and a comfortable chair for conference calls. Because working from home requires many online meetings, we added a shiplap wall painted in Hale Navy to contrast with the orange fabric on the chair. We finished the décor with a painting from my client’s father. This is the background online visitors will see. The last and best part of the renovation is the beautiful bar. My client is an avid collector of wine. She already had the EuroCave refrigerator, so I incorporated it into the design. The cabinets are painted Temptation Grey from Benjamin Moore. The counter tops are my favorite hard working quartzite Brown Fantasy. The backsplash is a combination of rustic wood and old tin ceiling like porcelain tiles. Together with the textures of the reclaimed wood and hide poofs balanced against the smooth finish of the cabinets, we created a comfortable luxury for relaxing. There is ample storage for bottles, cans, glasses, and anything else you can think of for a great party. In addition to the wine storage, we incorporated a beverage refrigerator, an ice maker, and a sink. Floating shelves with integrated lighting illuminate the back bar. The raised height of the front bar provides the perfect wine tasting and paring spot. I especially love the pendant lights which look like wine glasses. Finally, I selected carpet for the stairs and office. It is perfect for noise reduction. Meanwhile for the overall flooring, I specifically selected a high-performance vinyl plank floor. We often use this product as it is perfect to install on a concrete floor. It is soft to walk on, easy to clean and does not reduce the overall height of the space.
Black And White Interior DesignBlack And White Interior Design
Jennifer Grey Color Specialist & Interior DesignJennifer Grey Color Specialist & Interior Design
Eclectic KitchenEclectic Kitchen
Gina Sims DesignsGina Sims Designs
Cati Teague Photography Cabinet design by Dove Studio.

562.349 billeder af eklektisk design og indretning

1
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Houzz bruger cookies og lignende teknologier til at tilpasse min oplevelse, give mig relevant indhold og forbedre Houzz-produkter og -tjenester. Ved at klikke på 'Accepter' accepterer jeg dette, som beskrevet yderligere i Houzz-cookiepolitikken. Jeg kan afvise ikke-essentielle cookies ved at klikke på 'Administrer præferencer'.