Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Square Inch Design
A for-market house finished in 2021. The house sits on a narrow, hillside lot overlooking the Square below. photography: Viktor Ramos
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Square Inch Design
A for-market house finished in 2021. The house sits on a narrow, hillside lot overlooking the Square below. photography: Viktor Ramos
Pfeifer Farmhouse Wine Cellar
Pfeifer Farmhouse Wine Cellar
Sommi Wine Cellars
Renovating a historic home comes with a little extra responsibility. We custom matched the stained cherry racking, door hardware, and all the details to blend this under the stairs wine cellar seamlessly into its circa-1900 farmhouse surrounds.
Woodland
Woodland
Tommy Daspit Photographer
Girl's bedroom of modern luxury farmhouse in Pass Christian Mississippi photographed for Watters Architecture by Birmingham Alabama based architectural and interiors photographer Tommy Daspit.
Landlig indretning og stil er kendetegnet ved at være afslappet og autentisk. Denne stemning kommer af brugen af naturmaterialer, naturlige farver og sjove og finurlige loppefund med patina i indretningen. Der er ikke noget så afslappende som nordisk landstil, og er du vild med ro og harmoni i din indretning, så er landlig stil lige noget for dig. Det kræver ikke så meget at vække den landlige stemning til livs i en allerede nordisk inspireret indretning.

Hvordan indretter jeg mit hjem i nordisk landstil?


Det lyse, nordiske hjem ligger ikke så langt væk fra nordisk landstil da farvesammensætningen er meget lig hinanden. Men, for at bringe landstilen og den hyggelige stemning som følger med til live, skal du gøre brug af naturlige farver og teksturer i din indretning. Dette skal du gøre for at opnå en rustik atmosfære i hjemmet, hvilket netop er det, som adskiller den mere elegante nordiske indretning fra landstilen. Så når du skal i gang med at indrette på landlig vis, vil det være rigtig godt at benytte dig af naturens materialer. Et rustikt træbord som familiens spisebord, er et eksempel på et element, som gavner en landlig indretning, da det bidrager til hjemlig hygge. Gå gerne lidt væk fra de helt lyse farver, når du indretter, da trenden i øjeblikket er at implementere mørkere farver. Lad være med at indrette med alt for mange møbler – hold dig til få, gerne med charmerende patina.

Kan jeg blande elementer fra den franske og den nordiske landstil sammen?


Har du svært ved at beslutte dig for at køre én bestemt landstil i din indretning, så skal du ikke tage dig til hovedet. Det er helt okay at blande det bedste fra to verdener, så hvis det er det, du har lyst til, skal du endelig kaste dig ud i det. Få lidt fransk stemning med krydderurter i rutikke potter i køkkenet, lysekroner med stearinlys i stuen og en jernseng med de smukkeste tekstiler i naturlige farver i soveværelset. For at binde de to verdener sammen, kan du med fordel bruge spejle flere steder i dit hjem, da det får rummene til at virke større samtidig med, at de reflekterer lyset på bedste og smukkeste vis.

Hvilket landstil interiør skal jeg gå efter, hvis jeg gerne vil gå all in på indretningen?


Er du helt forelsket i den landlige stil, er der ikke andet at gøre, end at gå på jagt efter det helt rigtige interiør. Det er ikke så svært endda. Faktisk rummer mange loppemarkeder flot og brugbart landstil interiør, hvis man blot kigger godt efter. Men, det du skal gå efter, er flotte og elegante vitrineskabe med patina. For at give dem ekstra charme, er det aldrig helt af vejen at købe nogle gamle, smukke glas, som du sætter ind i skabet. Derudover vil rustikke væghylder i træ være perfekte til væggen i dagligstuen såvel som i køkkenet til at stille små potter med blomster og krydderurter på. Gå gerne på jagt efter gamle, slidte skilte med sjove citater på, som du kan stille på dine rustikke væghylder. Ellers er det blot at gå på jagt efter brugskunst, som passer lige ind i en landlig stil.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.