Asiatisk indretning er en indretningsstil, som de seneste år har vundet indpas i de danske hjem. Der fokuseres meget på farver, energier og atmosfære. Måske netop dette er grunden til, at flere og flere vælger at lade deres indretning inspirere af både japansk indretning og feng shui indretning.

Det har til mål at gøre dig til et mere balanceret menneske, hvilket du gør ved at fravælge og tilvælge farver samt ændre på møblers placering. Det kan lyde forvirrende og som et meget stort projekt, men er du tiltrukket af det orientalske, får du her lidt vejledning, som kan hjælpe dig godt på vej til en mere harmonisk indretning.

Hvad er Feng Shui og asiatisk indretning?


For at komme med en enkel forklaring på asiatisk indretning og Feng Shui, så er det læren om indretning af beboelsesrum. Derudover er udgangspunktet, at du kun opnår følelsen af velvære og harmoni, hvis du indretter boligen med elementer, som udstråler positive energier. Hvis du indretter din bolig således, skulle du efter sigende blive bedre til at kunne koncentrere dig, samt blive mere modstandsdygtig overfor sygdomme. Derudover vil du blive mindre stresset og mere afslappet. Altså er nøgleordene harmoni og balance.

Hvordan kommer jeg godt fra start med Feng Shui indretning?


Hvis du gerne vil forsøge dig med Feng Shui indretning, behøver du ikke rykke rundt på alle dine møbler og farve samtlige af dine vægge i boligen for at skabe balance og harmoni. Naturligvis har det meget at sige, hvis du rykker en lænestol fra midten af rummet ind til væggen, men de mindre ting kan også sagtens løfte energien i dit hjem. Køb smukke blomster og tænd stearinlys, så snart du er hjemme. Mal en væg i din yndlingsfarve eller find billeder frem, som du sætter stor pris på, og som betyder noget helt specielt for dig. Det er de små, positive ting, som gør en stor forskel for energien i din bolig, og som gør, at du kommer godt i gang med at indrette. Gør det i alle dine rum, så positiv energi strømmer igennem dig, når du træder ind i dem.

Er det muligt at indrette mit soveværelse efter japansk indretning og design?


Soveværelset er et af de vigtigste steder i asiatisk indretning, og derfor kan du let finde frem til elementer, som kan give dig et soveværelse i ægte japansk indretning. Tilføj lækre og smukke silkepuder til sengen og pynt din vindueskarm og dine hylder med farvestrålende fyrfadsstager. Anskaf dig endelig gerne et vindspil til vinduet, da det er afslappende at ligge og høre på, når du trænger til en eftermiddagslur, eller bare gerne vil have en halv time for dig selv. Et orientalsk spejl er heller ikke til at tage fejl af, og du vil med garanti nemt kunne finde et smukt spejl i japansk design. Lys skal ikke være skarpt i soveværelset, da du skal kunne slappe af; så find en lille natlampe, som kan tåle, at du hænger et tyndt tørklæde over. Nu burde du være godt på vej til et japansk/asiatisk inspireret soveværelse.
Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.