391.214 billeder af maritim design og indretning

Maritim indretning er let og passer særdeles godt til den nordiske boligindretning, som har overtaget de danske hjem. Farverne er nemlig lyse og ganske klassiske, hvilket går hånd i hånd med den nordiske stil. Det gør det ganske nemt at tilsætte små, fine detaljer for at få boligen til at emme af sol og varme. Maritimt design er derfor ikke en by i Rusland for den almene dansker, da det minder meget om den indretningsstil, der allerede er etableret.

Hvordan tilføjer jeg maritim stemning til min rene, nordiske indretning?


Som sagt ligger maritim indretning sig ganske tæt op ad den lyse og meget lette nordiske indretning, hvor naturen og de rene linjer er i fokus. Det er ikke så underligt, da maritimt design er inspireret af naturen udenfor samt det hav, vi alle sammen elsker. Derfor kræver det ikke mere af dig end at tilføje farverne grå, blå og lys rosa for at vække den maritime stemning til live. Pynt sofaen med puder i ovenstående farver, læg et kludetæppe i sart blå på stuegulvet og sy gardiner i tyndt, lyst hør i sarte pastelfarver til gæsteværelset eller soveværelset og hæng dem op på smedejernsstænger. Så er du godt på vej til en bolig, som emmer af hyggelig, maritim stemning.

Er det muligt at bringe sommerhusstemningen ind i mit hjem med maritim indretning?


Maritim indretning er hyggeligt, og går bestemt også hånd i hånd med sommerhuse. Ejer du ikke et sommerhus, men vil du gerne have samme afslappede stemning derhjemme, kræver det blot et par besøg på loppemarkedet og stranden. For det du skal finde her, er udstoppede havfugle, drivtømmer, glas af ældre dato, kurvemøbler og også meget gerne Mågestellet, som er uundværligt i ethvert hjem inspireret af maritimt design. Når nu du alligevel skal på stranden, vil det være oplagt at samle mange hundrede muslingeskaller, som du kan bruge til et stilleben, eller pynte badeværelset med ved hjælp af fade og stearinlys. Med alt det på plads vil du få en bolig, som er lige så hyggelig at befinde sig i som et sommerhus.

Hvordan får jeg mine vægge til at være en del af af maritime indretning?


Vægge er lige så stor en del af indretningen som møbler og nips, da de omfavner det store hele. Du kan derfor starte med at male dine vægge i de ovenstående beskrevede farver, så de farvemæssigt passer sammen med dine tekstiler og møbler. Dernæst skal du ud på loppemarkeder og lede efter flotte, detaljerede maritime billeder. De sætter prikken over i'et i et hjem inspireret af maritim indretning, da de tilføjer en stemning, som intet andet interiør kan. Mere skal der ikke til for at lade dine vægge være en del af indretningen.
Nova

Div. Foto

Torben Djenner
håndklæde holder badeværelse - grimsehl

Nyt Plankegulv I Sommerhus

Indretningskonsulent Lene Lykke Jespersen - Bo Lidt Bedre
De inspirere mig - ceci652g

Front Doors

Glenn Layton Homes, LLC, "Building Your Coastal Lifestyle"
Hus - webuser_82303400

Project Hit It Outta The Parkland

Christine Michelle Photography

My Houzz: Pretty Tropical Touches in South Carolina

Margaret Wright Photography © 2018 Houzz

Shelter Island Project

Kyle Caldwell Photography

Beyond The Blue

Photography by Alyssa Rivas

Hermosa Beach Strand Residence

Built-in closet in kid's bedroom

Modern Organic Stamford on the water

David Lindsay, Advanced Photographix

CAMMERAY FAMILY HOME

Elana Clark Photography

Main Street

Designer: Liane Thomas Interior Photography: Michael J. Lee Exterior Photography: Eric Roth

Danmark
Tilpas mine indstillinger ved hjælp af cookies

Ved fortsat brug af denne side eller app, accepterer jeg, at Houzz-gruppen bruger cookies og lignende teknologier for at forbedre produkter og tjenester, for at give mig relevant indhold og gøre min oplevelse personlig. Læs mere.